Taylan... İLK VİDEO KLİBİ “AŞKTANDIR”!

Taylan... İLK VİDEO KLİBİ “AŞKTANDIR”!

Taylan, albümden ilk video klibi albümün de isim şarkısı olan “Aşktandır” a çekti. Yönetmenliğini Ulaş Ülker’in yaptığı video klip Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan platoda, 50 kişilik bir ekip ile 24 saatte gerçekleşti.

Müziğe çok küçük yaşta ailesi Türk Halk müziği ses sanatçısı olan Nihat ve Gülseren Erdağ’dan etkilenerek öğrendiği bağlama ile başlayan Taylan, çocukluk hayalini gerçekleştirerek ilk albümünü hazırladı. Profesyonel olarak ilk konserini 9 yaşında veren genç müzisyen,  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu. 

Taylan, çeşitli orkestralarda klasik , pop , arabesk gibi geniş bir müzik yelpazesi içerisinde performaslar sergiledi. Bugüne kadar Türkiye'nin kendi alanlarında star  isimleri olan İbrahim Tatlıses, Şebnem Ferah, Özcan Deniz ve Tarkan 'ın orkestralarında onlarla aynı sahneyi paylaştı.

Bir çok dizinin müziklerinde enstrümanist , vokalist olarak çalışan Taylan, birçok proje icin fikir üretmeye devam ediyor.

İlk solo albümü "Aşktandır"ı yakın arkadaşı ve prodüktörü Orçun Çanaklı ile birlikte hazırlayan Taylan,  aynı zamanda albümünde yer alan 8 şarkıdan 6'sının söz ve bestesine de imza attı.

Diğer 2 şarkıda söz yazarı ve besteci olarak Orçun Çanaklı ve Cihat Öney'in isimlerini gördüğümüz albümde tüm düzenlemeler yine  Orçun Çanaklı tarafından yapıldı.

Taylan, albümünün oluşumunu ve içeriğini, "Birbirinden değerli müzisyenlerin hayat verdiği, akustik enstrümanlar ile 90’ lar Türk pop müziğinin rengi ve hissiyatını günümüz soundlarıyla birleştirdiğimiz bir albüm yaptık. Düzenlemeleri bu şekilde kurguladık. Arşivleriniz için ideal bir proje. Tavsiye ederim:)" diyerek anlattı.

Taylan,  albümden  ilk video klibi albümün de isim şarkısı olan “Aşktandır” a  çekti. Yönetmenliğini Ulaş Ülker’in yaptığı video klip Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan platoda, 50 kişilik bir ekip ile 24 saatte gerçekleşti.  Albümün fotoğrafları ise  Uğur Araz tarafından Kilyos Suma Beach'in renkli atmosferinde çekildi.

Taylan'ın Bonus Müzik etiketi taşıyan ilk albümü "Aşktandır", 2015 Temmuz’un son haftası tüm dijital platformlar, radyolar ve müzik kanallarında yayında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum