Tek Kişilik Şehir... PRÖMİYERİ YAPILDI!

Tek Kişilik Şehir... PRÖMİYERİ YAPILDI!

Serhat Kılıç Benian Dönmez ve Gerçek Alnıaçık’ın başrollerini paylaştığı Serhat Nalbantoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Tek Kişilik Şehir tiyatro oyunun prömiyeri yapıldı.

Trump Towers Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen galaya tiyatro dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Basının da yoğun ilgisini çeken gecede oyuncular objektiflerin önüne geçerek düşüncelerini paylaştı.

Oldukça heyecanlı olduğunu belirten Serhat Kılıç yeni kurduğu tiyatro Sahne Ankara’nın bu ilk temsili ve bizim için çok önemli dedi.  “Hem bir konservatuar hem de bir tiyatro salonunu Ankara’ya kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyoruz, ilk temsilimizi de sevgili İstanbullularla paylaşmak istedik. Heyecanımızı bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.” dedi. 

 

Behiç Ak’ın kaleme aldığı ödüllü oyunu Tek Kişilik Şehir, komik ve absürt bir kâbus senaryosu. Oyun, ancak tek kişilik yaşanabilen bir şehirde geçiyor.

Şehrin sakinleri, kendine ve kendi benliğini çevreleyen her şeye yabancılaşmıştır; iletişim çağında iletişimsizliği, konfor içinde rahatsızlığı, kalabalıklar arasında yalnızlığı, mutluluğun içinde mutsuzluğu yaşamaktadırlar.

Yıllardır yazışan iki internet arkadaşı, terk edilmiş ve bomboş bir intihar kulesine dönüşmüş gökdelenlerden birinde buluşmaya karar verir ve oyun başlar.

İŞTE PREMİERDEN GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.