Teoman - Ayşe Kaya... ANLAŞMALI BOŞANDILAR!

Teoman - Ayşe Kaya... ANLAŞMALI BOŞANDILAR!

12 yıllık arkadaşlığın ardından nikâh masasına oturan ve 15 aylık bir kızları bulunan rock'çı Teoman ve Ayşe Kaya anlaşmalı olarak boşandı.

 

Şarkıcı Teoman ile fotoğrafçı Ayşe Kaya tek celsede boşandı. Zeyno adında 15 aylık bir kızları bulunan Teoman ve Ayşe Kaya, iki yıl önce evlenmişti. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Anlaşmazlığa düşen çift, boşanıp boşanmama konusunda kararsızdı.

Teoman, bir süre önce avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. Şarkıcı, dava dilekçesinde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ve evliliklerini yürütemediklerini belirtti.

Çocuğun anneye muhtaç olması nedeniyle kızının velayetini Ayşe Kaya’ya bırakan Teoman, aralarında yapmış oldukları “boşanma protokolü” gereği birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka taleplerinin bulunmadığını, boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade etti.

teoman-bon-jovi-esliginde-evlendi-2920971.jpegTEOMAN NAFAKA ÖDEYECEK
Boşanma davası, geçtiğimiz cuma günü görüldü. Taraflar, avukatlarıyla birlikte duruşmada hazır bulundu. Mahkeme, Teoman’a “Neden boşanmak istiyorsunuz?” diye sordu. Teoman, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşiyle anlaşamadıklarını söyledi.

Ayşe Kaya da aynı soru üzerine evliliklerini yürütemediklerini anlatarak boşanmalarına karar verilmesini talep etti. Mahkeme, çiftin boşanmasına karar verdi. Çocuğun velayetini anne Ayşe Kaya’ya veren mahkeme, ayrıca babanın çocuk için aylık bin lira iştirak nafakası ödemesini de karara bağladı.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.