"Tiyatro Tatavla"..."ANTİGONE" KAPALI GİŞE!..

"Tiyatro Tatavla"..."ANTİGONE" KAPALI GİŞE!..

1 Ekim’de ‘’iyi şeyler sezonu’’ olarak perdelerini açmaya hazırlanan Tatavla Tiyatro’nun yeni oyunu ‘’Antigone’’nin 1 Ekim biletleri tükendi. Bir sonraki gösterim 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Dünya edebiyatının ilk direniş örneği olarak  kabul edilen ‘’Antigone’’ oyunuyla sezonu açmaya hazırlanan Tatavla Tiyatro’nun 1 Ekim biletleri 2 hafta önceden tükendi. 

Yoğun ilgi gören oyunun bir sonraki gösterimi 8 Ekim Cumartesi 20:30’da. Oyununun biletleri ise sınırlı sayıda kaldı. 

İKİNCİ GÖSTERİM 8 EKİM’DE

Tatavla Tiyatro, 20. Yüzyılın büyük tiyatro yazarı Jean Anouilh’un II.dünya savaşı sırasında Fransız direnişini desteklemek amacıyla yeniden yazdığı ‘’Antigone’’ oyunu ile 8 Ekim Cumartesi  20:30’da tiyatroseverlerle  ikinci kez buluşacak. 

Yönetmenliğini Eraslan Sağlam’ın yaptığı, Tatavla Tiyatro oyuncularının rol aldığı "Antigone" oyunu, 1 Ekim 20:30’da Tatavla Sahne’de seyirciyle buluşacak. Oyun, Antigone'nin kardeşinin ölüsünü gömdürmek için kendini feda ederken, kendini masum da görse iktidar sahiplerinin ve bir kralın, ne kadar pis bir iş yaptıklarını ve bu rollerini bizzat kendilerinin tercih ettiklerini ortaya koyuyor. 

Oyunun biletleri, gişenin yanı sıra Biletix’ten temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.