Tohum Otizm Vakfı Çocukları... DOĞUM GÜNÜ HEYECANINI YAŞADILAR !..

Tohum Otizm Vakfı Çocukları... DOĞUM GÜNÜ HEYECANINI YAŞADILAR !..

Tohum Otizm Vakfı Çocukları, Doğum Günü Heyecanını LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da Yaşadı

Tohum Otizm Vakfı Çocukları, Merlin Magic Fun festival kapsamında LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’da doğum günlerini neşe içinde kutladılar. 

(ISTANBUL) (1.10.2015)- Tamamı 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu ailelerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. LEGOLAND® Discovery Centre’da çocuklara özel düzenlenen Doğum Günü Odaları’nın bu seferki konukları Tohum Otizm Vakfı çocukları oldular. Düzenlenen etkinlikte Tohum Otizm Vakfı’ndan çocuklar arkadaşlarıyla birlikte doğum günlerini kutlamanın mutluğunu yaşadılar. LEGOLAND® Discovery Centre’ın maskotu Bertie ile sohbet eden çocukların doğum günü hediyelerinden duydukları mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

Merlin’s Magic Wand çocuklar için dünya çapında bir yardım kuruluşu ve çocukların Merlin Entertainments bünyesindeki parklarda (LEGOLAND DC, SEA LIFE, Madame Tussauds vs.) büyülü bir gün geçirmeleri için organizasyonlar yapıyor. Bugüne kadar 217,000 çocuk benzer etkinliklerle misafir edilirken dünyada 100’den fazla farklı Merlin Entertainments eğlence merkezinde organizasyonlar yapıldı. Merlin Magic Fun Festival kapsamında LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul da Tohum Otizm Vakfı çocuklarının doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.