Tolga Çevik...CEP TELEFONU IŞIĞINDA GÖSTERİ!..

Tolga Çevik...CEP TELEFONU IŞIĞINDA GÖSTERİ!..

Tolga Çevik'in İzmir'deki gösterisinde bir arıza nedeniyle birkaç dakika Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu karanlığa gömüldü.

Ancak Tolga Çevik, gizemli yönetmen ve müzisyen gösteriye ara vermedi. Seyircinin cep telefonlarını çıkarmasını isteyen ekip, adeta yüzlerce ateşböceğinin ışığında gösteriyi sürdürdü. 

Bay Bıngıl adını verdiği bir karakterin kostümü ile sahnede bulunan Çevik, tiyatroda ses ve ışık tertibatı olmadan gösterisine devam etti. Birkaç dakika sonra arıza giderildi ve "Müdür Neaptın?" gösterisi tamamlanarak, alkışlarla sona erdi. 

Finalde selama da Bay Bıngıl olarak çıkan Tolga Çevik, dakikalarca alkışlara dansıyla eşlik etti. Yaklaşık 20 dakika seyirci ile karşılıklı alkışlarla dans eden Çevik, perde arkasına geçip, kıyafetini çıkararak sahneye döndü. 

Son selamını Bay Bıngıl karakterini yaratmak için vücuduna giydiği kostüm ile yapan Tolga Çevik, 27 Mayıs akşamı da Antalya'da seyirciyle buluşacak. Gösterilerinde 10. yılını kutlayan Çevik bu mini turnesi ile sahne gösterilerinde 10 yılda 300.000 seyirciye ulaşmış olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.