Tolga Çevik - Nükhet Duru... ŞARKILARLA ATIŞTILAR!

Tolga Çevik - Nükhet Duru... ŞARKILARLA ATIŞTILAR!

Tolga Çevik’in izleyicilerden tam not alan doğaçlama oyunu TOLGSHOW’a bu hafta Nükhet Duru konuk oldu.

 

Kendisini, ‘erkeklerin gözüne bakınca heyecanlanan şen dul’ olarak tanımlayan Duru neşesiyle de TOLGSHOW’a damgasını vurdu. Konu ile ilgili basın bülteni, görseller ve tanıtım linki aşağıdadır. Değerlendirebilirseniz çok seviniriz.

TOLGSHOW’DA NÜKHET DURU RÜZGARI ESTİ: ‘ERKEKLERİN GÖZÜNE BAKTIĞIMDA HEYECANLANAN ŞEN BİR DULUM’

Tolga Çevik’in izleyicilerden tam not alan doğaçlama oyunu TOLGSHOW’a bu hafta Nükhet Duru konuk oldu. Kendisini, ‘erkeklerin gözüne bakınca heyecanlanan şen dul’ olarak tanımlayan Duru neşesiyle de TOLGSHOW’a damgasını vurdu.

ÇEVİK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Çevik’in, erkekleri duvardan duvara vurup ahtapot gibi yumuşatmak tanımına “O benim uzmanlık alanım” diyen ünlü sanatçı, “Bu programa gelirken sizi en tedirgin eden soru neydi?” diyen Çevik’e, “İşlediğim cinayetin ortaya çıkmasından çok korkuyordum” yanıtını verince Çevik’in sahneden inmeye çalışması salonu kahkahaya boğdu.

ŞARKILARLA ATIŞTILAR

‘O Ağacın Altını Şimdi Anıyor Musun?’ şarkısını ‘İnsto’daki Fotomu Şimdi Bekliyor Musun?’ diye çevirerek seslendiren Nükhet Duru ile ona ‘Dargın Ayrılmayalım’ şarkısıyla yanıt veren Tolga Çevik’in atışması salondan büyük alkış alırken Duru canlı seslendirdiği ‘Vurgunum’ şarkısı ile de izleyenleri mest etti.

TOLGSHOW’un Nükhet Duru’nun konuk olduğu 5’inci bölümü 27 Ocak Cumartesi günü FOX’ta yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.