Tom Holland... ROLDEN ÇIKAMADI, BİR YIL DİNLENECEK!

Tom Holland... ROLDEN ÇIKAMADI, BİR YIL DİNLENECEK!

Örümcek Adam ile yıldızını parlatan genç oyuncu Tom Holland, bir yıl oyunculuğa ara vereceğini açıkladı. Holland'ın bu kararının nedeni ise...

Tom Holland, son projesi üzerinde çalışırken zor zamanlar geçirdikten sonra akıl sağlığını korumak için oyunculuğa bir yıl ara verdiğini söylüyor.

Örümcek Adam serisi ile dikkat çeken genç oyuncu bir süre kariyerine ara veriyor. Tom Holland, son olarak yer aldığı Apple TV+ dizisi The Crowded Room’da akıl hastalığı olan bir karakteri canlandırdıktan sonra rolden çıkmakta zorlandığını söyledi.

27 yaşındaki İngiliz aktör şu anda Apple TV+ gerilim dizisi The Crowded Room’da hem başrol hem de yapımcı olarak yer alıyor. Holland, 24 alternatif kişiliğe sahip olduğunu iddia eden ve dissosiyatif kimlik bozukluğu temelinde delilik nedeniyle suçsuz bulunan ilk kişi olan ABD’li Billy Milligan’a dayanan bir karakteri canlandırıyor.

Holland, “Ben sıkı çalışmaya yabancı değilim. Bir araya ihtiyacımın olduğu bir zaman geldi ve ortadan kaybolmuştum. Bir haftalığına Meksika’ya gittim, bir kumsalda zaman geçirdim ve gözden kayboldum.

Şimdi bir yıl izin alıyorum ve bu, bu gösterinin ne kadar zor olduğunun bir sonucu. Nasıl sonuçlanacağını görmek için heyecanlıyım. Emeklerimizin boşa gitmediğini hissediyorum. Elbette zor bir zamandı. Daha önce kesinlikle yaşamadığım bazı duyguları keşfettik” dedi.

Dizinin aynı zamanda yapımcıları arasında da olan Tom Holland, bu durum için de şunları söyledi: “Üstüne üstlük, bir yapımcı olmak, herhangi bir film setinin getirdiği günlük sorunlarla uğraşmak, ekstra bir baskı kattı.”

“EVDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM…”

Holland, daha önce verdiği bir röportajda da rolden çıkabilme mücadelesi verdiğini ve hatta karakterden kurtulmak için saçını kazıtmayı bile düşündüğünü söylemişti:

“Kendimi onda görüyordum. Evde biraz sinir krizi geçirdiğimi ve ‘Kafamı kazıyacağım’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Kafamı tıraş etmem gerekiyor çünkü bu karakterden kurtulmam gerekiyor. Ve açıkçası, çekimin ortasındaydık, bu yüzden yapmamaya karar verdim.”

Holland rolle ilgili yaşadığı zorlukları anlatmaya şu şekilde devam ediyor: “İşin fiziksel yönlerine yabancı değilim, ama zihinsel yönü, beni gerçekten yordu ve daha sonra iyileşmem, bir nevi gerçekliğe dönmem uzun zaman aldı.”

Holland, daha önce de oyunculuğu tamamen bırakmak istediğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu 2021 yılında verdiği bir röportajda şunları söylemişti: “Oyuncu olmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum… Oyunculuğa 11 yaşında başladım ve başka bir şey yapmadım, bu yüzden gidip başka şeyler yapmak  istiyorum. Gerçekten, ben bir tür… orta yaş krizi yaşıyorum; 25 yaşında, orta yaş öncesi bir kriz gibi.”

Holland, The Crowded Room’da Amanda Seyfried’le birlikte rol alıyor. Dizi, dönemin gişe rekortmeni filmlerinden Akıl Oyunları’nın (A Beautiful Mind) yazarı Akiva Goldsman tarafından yazıldı.

 

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.