TOMTOM GALA GECESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

TOMTOM GALA GECESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Tasarım Tomtom Sokakta Gala Gecesinde İş ve Tasarım Dünyası Bir Araya Geldi.

Tasarım dünyası ile sokak kültürünü buluşturan “Tasarım Tomtom Sokakta” kapsamında özel bir gala gecesi düzenlendi. QNB Finansbank sponsorluğundaki geceye; tasarım, mimari ve finans dünyasından pek çok isim katıldı.

Beyoğlu Tomtom Kaptan Sokak’ta tasarım ruhunu yaşatmak ve daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla gerçekleştirilen Tasarım Tomtom Sokakta kapsamında Tomtom Gardens’ta gala gecesi gerçekleştirildi. Etkinliğin ikinci gününde düzenlenen geceye, aralarında; İnci Aksoy, Ayşegül Hotiç, Arzu Kaprol, Ayça Dinçkök, Ali Sözmen Meltem Kazaz, Galip Kaynar, Sinan Öncel gibi isimlerin de bulunduğu seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Gecede konuşma yapan Tomtom Design Management İcra Kurulu Üyesi Hakan Kodal, “Geçen yıl bu yolculuğa çıktığımızdan bu yana sizlerin de sayesinde çok yol kat ettik. Biliyoruz ki gelecekte Tasarım Tomtom Sokakta etkinliği Milano tasarım haftasında sokakta yapılan paralel etkinlikleri aratmayacaktır. Sizler olmadan olmazdı, herkese emeği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinliğin ana sponsoru olan QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Pazarlama Müdürü Feyyaz Bicak ise gecede yaptığı konuşmada; “QNB Finansbank olarak biz bu heyecana ortak olduk ve inandık. Tomtom Sokak ileride çok daha iyi anılacak. QNB Finansbank olarak bu etkinliğe devamında da destek vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beyoğlu’nun en dikkat çeken ve sokak kültürüyle gelişen bölgesi Tomtom Mahallesi’nde tasarım ve yaratıcılık üzerinde iddiasını sürdüren Tasarım Tomtom Sokakta 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. ‘Yukarı Bak/Up’ temasıyla gerçekleşen etkinlik, temasıyla hem mekan vurgusu yapmayı, hem de ziyaretçilere gökyüzünü ve yaşama sevincini hatırlatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.