TRUMP'IN DANIŞMANINDAN SKANDAL HAREKET!

TRUMP'IN DANIŞMANINDAN SKANDAL HAREKET!

Trump, "Tarihi Siyah Üniversite ve Kolejler" birliğinin üyelerini Beyaz Saray'da kabul etti. Trump'ın danışmanı Conway'in aşırı umursamaz tavrı toplantıya damgasını vurdu.

 

ABD Başkanı Donald Trump "Tarihi Siyah Üniversite ve Kolejler" birliğinin üyelerini Beyaz Saray'da ağırladı. Oval Ofis'teki görüşmeye Trump'ın danışmanı Kellyanne Conway'in aşırı umursamaz tavrı damga vurdu. Trump ve danışman Conway sosyal medyada alay konusu oldu.

trump1.gif

KANEPEDE OTURMAYI TERCİH ETTİ

Öğrenim kurumlarını kapsayan "Tarihi Siyah Üniversite ve Kolejler" yani "HBCU" liderleri başkent Washington'da Beyaz Saray'da Başkan Donald Trump tarafından kabul edildi.

trump2.gif
Bir çok üniversiteden onlarca siyahi liderin ağırlandığı Oval Ofis'te Başkan Trump masasının başında güler yüzüyle dururken, danışmanı Kellyanne Conway kanepede oturmayı tercih etti

 

DİZLERİNİN ÜSTÜNDE OTURDU

Üstelik Conway kanepeye yüksek topuklu ayakkabılarıyla dizlerinin üzerinde oturdu. Telefonunu kurcalayan Conway bir ara da oturduğu yerden Trump ve onunla tanışmaya gelen misafirlerin fotoğraflarını çekti.

AŞIRI UMURSAMAZ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Trump'ın danışmanının aşırı umursamaz tavrı görüşmenin en öne çıkan detayı oldu. Dış basında alay konusu olan Beyaz saray Danışmanı için "Kendini evinde hisset" başlıkları atıldı.

Conway'in bir ara dizlerinin üstünde ve etek giymesine rağmen bacakları ortadan aralık şekilde oturduğu da görüldü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerle ilgili Trump ve danışman Conway' ile alay eden bir çok başlık da paylaşılıyor.

trump4.gif

CONWAY'İN ALTERNATİF GERÇEKÇİLİĞİ

Kellyanne Conway "alternatif gerçek" açıklamalarıyla bilinen bir isim… Trump yönetiminde gerçekte yaşanmayan terör saldırılarını olmuş gibi gösteren Beyaz Saray Danışmanı Conway büyük tepki çekmişti.

Bir televizyon programında alternatif gerçekler kavramını ortaya atan Conway hiç yaşanmayan "Bowling Green Katliamı" dediği bir saldırıdan söz etmişti. Conway daha sonra katliam yerine Bowling Green'deki Irak kökenli iki kişinin El Kaide'ye para göndermeye çalışmakla suçlandığı davaya işaret etmişti.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.