Tuğba Ekinci'den Tarkan'a... "BÖYLE ERKEK Mİ OLUR?"!..

Tuğba Ekinci'den Tarkan'a... "BÖYLE ERKEK Mİ OLUR?"!..

Tarkan'ın Sezen Aksu'nun yeni albümünün şarkısını dinlerken çektiği videoyu yorumlayan Tuğba Ekinci, "Ben şuan bu hareketleri erkek arkadaşımdan görsem terk ederim. Böyle erkek mi olur?" dedi.

Şarkıcı  Tuğba Ekinci  Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına katıldı.  Ekinci programda  Tarkan ile ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı.

TARKAN VİDEO PAYLAŞMIŞTI

Tarkan, geçtiğimiz günlerde otomobilinde  Sezen Aksu'nun yeni albümünün şarkısını dinlerken çektiği videoyu  Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Albümü ne kadar beğendiğini mimikleriyle belli eden Megastar, "Çok iyi geldin bize kraliçem. 'Biraz Pop Biraz Sezen' şahane. Sen iyi ki varsın. Love you" notunu yazmıştı.

"BÖYLE ERKEK Mİ OLUR?"

Programda,  Tuğba Ekinci'ye  Tarkan'ın  Instagram hesabından paylaştığı videolu yorumunu nasıl bulduğu soruldu. Videoyu izleyen  Tuğba Ekinci, "Bu yaştan sonra yaptıkları gitmiyor.

Ben  Tarkan dinleyicilerinin rahatsız olacağını bile bile bastıra bastıra söylüyorum.  Tarkan'ın bu hareketleri bana göre iğrenç. Böyle hareketler yapmasını bir erkeğe yakıştıramıyorum.

Bu ne abi ya... Ben şuan bu hareketleri erkek arkadaşımdan görsem terk ederim. Böyle erkek mi olur derim. Bu çok saçma, bunlar hakaret değil.

Bana da iğrenç diyebilirler. Kaç yaşına gelmiş, hareketlere bak. Bu hareketleri orta yaşlı kadınlara da yakıştıramıyorum" dedi.

İŞTE EKİNCİ'NİN O ÇOK KONUŞULACAK OLAN VİDEOSU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.