Tuğba Özay... "PES ETME" ALBÜMÜNE AVRUPAİ TANITIM...

Tuğba Özay... "PES ETME" ALBÜMÜNE AVRUPAİ TANITIM...

Tuğba Özay'ın 'Pes Etme' albümünün lansmanı Boğazın incisi Baltalimanı Portaxe' de gerçekleştirdi.

Kamera; Selim ÖZTÜRK

Fotoğraflar; Levent Çekiç /Çekiç Medya

 

Başarılı şarkıcı Tuğba Özay tüm söz ve bestelerinin kendisine ait olduğu “Pes Etme” albümünün lansman gecesini birçok davetlinin katılımı ile Baltalimanı Portaxe’ de gerçekleştirdi.

Unutulmaz gecede misafirler, kapı girişine serilen uzun bir kırmızı halıdan geçtikten sonra geceye özel hazırlanan salona geçtiler.

Mekanın sahibi Lütfü Sapmaz'ın evsahipliğindeki geceye magazin ve sanat camiasından birçok isim katılırken Selahattin Alpay, Ayhan Aşan, Bülent Seyhan,Uğurkan Erez, Aysun Kaya, Lara, Elif Kaya, Tarık Mengüç, Teoman Ayık, Faruk Özdemir, Sibel Gökçe, Esra Sönmezer, Deniz Gencay, Haluk Özkan, Ekin, Dora Ercan, Nesli Özsoy, Ferhat Şirin, Ece Pirim, Atilla Kaplakaslan ve radyocu Afrikalı Ali gibi ünlü isimlerde Tuğba Özay’ı bu özel gecesinde yalnız bırakmadı.

Medya dünyasından da magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan SaburAli Eyüboğlu, Hakan Solaker, Tayyar Işıksaçan, Burhan Akdağ, Salih Keçeci, Muammer Kapucuoğlu gibi isimler de geceye katılarak sanatçıya destek verdiler...

 

GECEDEN ÇOK RENKLİ VE COŞKULU FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Tuğba Özay gecede misafirlere yeni şarkılarını seslendirmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özay ”İnanılmaz derecede heyecanlıyım, bu gecede yanımda olan, bana yoldaşlık yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü şarkıcı geceye özel  Öznur Kılıçarslan’ın  tasarladığı ve aynı zamanda ”pes etme ” şarkısının klibinde giydiği motorsiklet kostümü ile sahneye çıkacağını belirtirken, amacının bu tarz kıyafetlere alışık olmayanları  alıştırmak olduğunu söyledi.

SOLARYUMDA AŞIRI YANINCA GELEMEDİ

Tuğba Özay  Lansman gecesi ile alakalı sözlerine şöyle devam etti:  ”Bu geceye onlarca kişiyle çok uzun bir süredir çalışıyoruz, hatta dün gece burada tekli bir koltukta yattım” dedi.

Özay bu özel gece için kendisine söz veren fakat solaryumda aşırı derecede yandığı için gelemeyen Gönül Yazar’a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geceyi Mülayim ve radyocu Eftelya birlikte sundular...

Ünlü Şarkıcı Röportajın ardından ”Pes Etme” albümünden şarkıları kendisini dinlemek için gelen misafirleri için seslendirdi. şarkılarını seslendirirken 5 kıyafet değiştiren Tuğba Özay'ın performansı davetlilerden tam not aldı...

İŞTE İLGİNÇ LANSMANDAN, İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.