Tuğba Özay...  TÜM YÜREKLERE TEŞEKKÜR EDERİM!

Tuğba Özay... TÜM YÜREKLERE TEŞEKKÜR EDERİM!

2105 Milletvekili seçimlerinde CHP'den aday adayı olarak ön seçimlere katılan Tuğba Özay`ın seçim sonuçları hakkındaki haberlere cevap verdi.

Tuğba Özay'ın basın açıklaması;

BASIN AÇIKLAMASI   
 
Girmiş olduğum onurlu mücadelemde ulaştığım,dokunduğum tüm yüreklere,bana inanan,destek veren,yüreklendiren herkese çok ama çok teşekkür ederim ...

Kimseden hiçbir çıkarım olmadı hayatım boyunca .. İnandığım ne varsa savundum.. Kimseden,hiçbirşeyden korkmadım. Paraya,güce teslim olmadım.Ailemden almış olduğum terbiye hep bu yöndeydi çocukluğumdan beri..Bu sebeptendir ki her kesimden insan sever, sayar beni ... Sevmeyenin de emin olun kendisiyle ilgilidir sıkıntısı..! Biz genç beyinler,cesur yürekler asla yılmayız ..! Hele ki benim ruhumda bir insan her zaman savaşçı olmuştur ...

Medya hala beni karalamaya çalışıyor hüsran yaşamışım diye !!! Değerli dostlar,yoldaşlar,tubistlerim ismim cismimden büyük !!! 7'den 70'e milyonlara ulaşan, kitlelere hitap eden bir insanım yıllardır ..! Her zaman da karşınızda omurgalı durduğumu düşünüyorum. İbreyi hiçbir zaman güce çevirenlerden olmadım ! Kimseye yalakalık da yapmış değilim ..!

Eğer öyle olsaydı emin olun çok daha farklı koşullarda çok daha farklı yerlerde olurdum ! Öncelikle bazı medya kuruluşlarına bir söylemim olacak ! Girmiş olduğum bu süreçte daha baştan bir piyonu ekranlara çıkartıp onu işinden etmişim gibi bir algı yaratmaya çalıştınız acımasızca ! Kaldı ki o kişi işinden çıkarılmış değildi böyle bir talebim dahi olmamıştı .. Ama siz reyting uğruna canımı yakmayı tercih ettiniz ..! Bir sonuç oldu mu olmadı ..!

Yalanlarınızda kendiniz boğulursunuz sağlam duvar yıkılmaz ..! Dün gece daha oylamalar bitmeden hakkımda haber geçtiniz büyük şok yaşamışım diye ..! Kaldı ki sadece üç sandığın oylarını taşımışsınız sayfalarınıza diğer 11 sandık yok bile haberinizde ... Çıkmış olduğum bu zorlu yolda bir kere de şöyle bakabilseniz ya nasıl olur acep ?? Benim gibi genç, güzel, bilgili, halk tarafından sevilen, duyarlı, hemen her konuda konuşabilen,kimseye yalakalık yapmamış birinin böylesine bir süreçte bu cesareti göstermesi bile takdir edilmez mi ? Gençlerin yolu açılsın diyenler !!! Genç adaylar olunca da o ne bilir ne anlar edasında tavır takınıyorlar..!

Unutmayın ki kalantorlar koltuk sevdasında iken ülkenin gençleri bir bir can verdiler ve hala vermekteler.. Deniz'ler, Mahir'ler,Erdal'lar,Berkin'ler,Ali İsmail'ler kaç yaşındalardı öldüklerinde ..! Ve bir de kadına şiddete dur diyelim diyerek ikiyüzlü davrananlar ..!!! Sizler değil misiniz karalama kampanyaları,kokuşmuş zihniyetlerinizle bizler gibi cesur ve yürekli kadınlara asıl şiddeti uygulayan ..!!! Herkes şunu şöyle bilsin !!! Ben babamın kızıyım ! Ne birşeyden korkarım ne de inancımdan cayarım ! Ben 170 aday arasında en genç ve en örgütsüz olanlardandım.. Kendi çabamla, kimseyle pazarlık yapmadan, kimseyle masaya oturmadan kendi hür irademle ve sevenlerimin müthiş desteğiyle yola çıktım ..

Ben bu süreçte çok ama çok şey kazandım .. Herşeyden önce çok değerli dostlar kazandım .. Harika bir deneyim kazandım ... Geleceğe müthiş bir yatırım kazandım ..! Tüm ilçelerden oy alarak insanların yüreğini kazandım ...! Ve şunu da bir kez daha gördüm ki beni her siyasetten insan seviyor, sahip çıkıyor ..! Bundan daha büyük kazanım olabilir mi ..? Tabii ki mecliste de olmak,yaşadığımız sorunlar için mücadele vermek isterdim ama biz bu mücadeleleri yıllardır dışarıda da veriyoruz ..

Vermeye de devam edeceğiz ..! Sanat, siyasetler üstüdür ..! 21 yıllık meslek hayatımda çok yönlü kişiliğimle birçok alanda başarı gösteren ben yine yapacaklarımla sizlerin arasında,yanında,evinizde,yüreğinizdeyim... Siyasi mücadele için bu aşamalar daha başlangıç ve ben bu anlamda kendi sektörümde kendi jenerasyonumda, bu süreçte bir devrim yaptım ... Yanımda olan, destekleyen, Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden arayan, canla başla benim için çalışan, emek veren herkese,dostlarıma,canlarıma,ekibime ve biricik aileme çok ama çok çok teşekkür ederim ... Yeter ki sol memenin altında yatan cevahiri karartmayalım ... Sevgi ve saygılarımla ...

Nihal Tuğba ÖZAY
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.