Tuğçe Sarıkaya... TÜRK BAYRAKLI KOSTÜMLE DİVRİĞİ'DE BÜYÜK ALKIŞ ALDI !..

Tuğçe Sarıkaya... TÜRK BAYRAKLI KOSTÜMLE DİVRİĞİ'DE BÜYÜK ALKIŞ ALDI !..

5 Ekim 2015 Divriği Ulu Cami ve Darüşşifasının Dünya Mirasına bırakılmasının 30.yılı etkinlikleri kapsamında Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen defile büyük beğeni topladı.

Abdullah Paşa Konağı’nda yapılan ve koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı defilede  Best Model 2009 Türkiye Mankenler Kraliçesi Tuğçe Sarıkaya, Sanem Balcı, Miss Model Of Turkey 2012 2.si Yağmur Ayaz, Best Model Of Kırgızistan 2014 1.si Jenya Krİvenko,  Best Model Of Turkey 2011 3.sü Seviye İkbal Tulgar, Olga Fabi, Hande Aras, Ece Bilsen ve Özlem Karaoğlu gibi tanınmış modeller  tarihi konakta izleyenlere muhteşem  görsel  bir show  gerçekleştirdiler.

Podyuma çıkan Tuğçe Sarıkaya, duygusal anlar yaşadı. Asil Çağıl koreografisi ile Sabancı Olgunlaşma'nın kıyafetlerinin sergilendiği defilede Türk Bayraklı kostümü ile podyuma çıkan ve asker selamı veren Tuğçe Sarıkaya, "Yıllardır podyuma çıkıyorum, sayısız kıyafet tanıttım ama podyumda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Çok gururlandım ama aynı zamanda bu kıyafeti giydiğim andan itibaren dizlerim titredi" dedi.           

Tarihi konağın atmosferinde tanıtılan Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü Defilesi ‘ Selçuklu ’dan Günümüze Koleksiyonu’  izleyenlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti, defilenin finalinde mankenler tarafından açılan Türk Bayrağı ise ayakta alkışlandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.