Tümay Özokur... FARKLI KÜLTÜRLERDEN OYUNCULARINDA TERCİH ETTİĞİ ADRES !..

Tümay Özokur... FARKLI KÜLTÜRLERDEN OYUNCULARINDA TERCİH ETTİĞİ ADRES !..

Tümay Özokur, yabancı kökenli oyuncuların her geçen gün Türk dizilerinde rol alma şansına büyük destek veriyor.

Yabancı kökenli oyuncuların,her geçen gün Türk dizilerinde rol alma şansına tanıklık ediyoruz. Dizi filmlerin özellikle Azerbeycan, Dubai, Makedonya ve benzeri ülkelerde gösterimi Türk oyuncuların dışarı açılmasına sebep olurken yabancı uyruklu oyuncularında sektöre girmelerine vesile oldu. Oyuncular,Türkiye’ye yabancı oldukları için özellikle,profesyonel  bir kurum çatısı altında olmayı daha güvenli bulduklarını söyledi.

Azerbaycan’ın Best Modeli Azer Atakishiyev, Azeri oyuncu Nurana Bağzade, Arnavutluk’ta çok sayıda başarılı projeye imza atan Şüküri Çavuşay, Erman Saban, Makedonya’nın Tarkan’ı Bertan Asllani, Emma Joe, Sırbistanlı oyuncu Lucia Oskerova ünlülerin menajeri Tümay Özokur’u tercih etti.

Bennu Yıldırımlar’ın tavsiyesi ile Tümay Özokur ile tanışan ve şimdilerde Göç Zamanı dizisi ile ilk kez Türk seyircisi ile buluşacak olan Arnavut oyuncu Şüküri Çavşuay “En iyileriyle çalışmak başarımın sırrıdır”derken, yapımcıların dikkatini çekmeye başlayan Azer Atakishiyev; “Türkiye’ye her geldiğimde Tümay Özokur’un  adını duyuyordum ve Türkiye’nin en iyi ajanslarından birinin sahibi, olduğunu biliyordum.

Alanında sektörün öncüsü olduğu için onunla çalışmak istedim.Ayrıca menajerimin kadın olmasını tercih ediyordum .’’dedi.

Makedonyanın sevilen seslerinden olan müzisyen ve oyuncu Bertan Aslani,oyunculuğunun yanı sıra müzik sektöründe de çok yakında adından söz ettirecek.

Pis Yedili dizisinde ilk kez rol alan ve şimdilerde ‘’Göç Zamanı’’ dizisi ile seyirci karşısına çıkacak olan genç oyuncu, “Oyunculuk sektörünün günümüzde olan karmaşasının ve yoğunluğunun içinde ekipçe aile bağı kurabilen, karşılıklı güven içinde işleri yürütebilme ayrıcalığına sahip bir kurum. 

Türkiye’ye geldiğimden beri hergün ilgilerini üzerimde hissettiğim ve farklı bir vizyona sahip olduğu için Tümay Özokur ile çalışmayı tercih ettim” dedi.

Birçok dizi filmde rol alan başarılı Azeri oyuncu Nurana Bağzade ise “Sektörde yeni insanlara şans veren tek isim. Sıcak yaklaşımı, anlayışı, yönlendirme biçimi ile diğer menajerlerden açık ara farklı. Her koşulda oyuncusunun arkasında durması da Tümay Özokur’u farklı kılan etkenlerden biri” dedi.

Yurtdışından Türkiye’ye Türkiye’den yurtdışına oyuncu transferi her geçen gün artacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.