Turabi...''RACON KESEREK ADAM OLUNMUYOR!

Turabi...''RACON KESEREK ADAM OLUNMUYOR!

Survivor'da 2 kere birincilik elde ederek herkesin gönlünde taht kuran Turabi Çamkıran Instagram'dan fotoğraf paylaşıp sokak hayatında yaşadığı zorlukları anlattı.

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2014 ve Survivor All  Star'a katılan  Turabi Çamkıran iki kere birincilik elde etti. Efsane yarışmacı  Turabi Çamkıran  Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına yaşadığı zorlukları anlattı.

turabi.gif

HERKES YARGISIZ İNFAZ YAPIP FARKLI GÖZLE BAKARDI

Turabi yaşadığı zorlukları anlattığı yorumunda yargısız infaz yapanlara kızdı, "Herkes belimde ki zinciri moda, ya da artistlik için taktığımı sanardı.Yargısız infaz yapıp farklı gözle bakardı. Ama kimse bilmezdi sokakta kendimi korumak için kullandığımı." dedi.

turabi1.gif

TURABİ: AİLEMİ VE SEVDİKLERİMİ NASIL KORUYABİLİRİM DİYE ÇALIŞTIM

Turabi, sözlerine şöyle devam etti: 3-5 kişi bir araya gelince erkek olanları,özüne döndürürdü.Hayatım boyunca sokakta kendimi,anamı,babamı,kardeşimi,olursa kadınımı ve dostlarımı nasıl daha iyi koruyabilirim diye çalıştım. Ne kadar dövüş sitili varsa yaptım, yapmaya çalıştım. Hala da uğraşıyorum

TURABİ SOKAKTA YAŞADIĞI HAYAT İLE RİNGLERİ KIYASLADI

Turabi sokakta yaşadıkları zorlukları anlatırken, dövüş yaptığı ringlerdeki hayatla da kıyaslama yaptı. "Sokakta kiminle karşılaşacağını bilemezsin. Hazırlıklı olmak lazım. Her konuda. Çünkü Sokakta sadece dövüş eğitimi almak insanı kurtarmaz. Burda kurallar farklıdır. Ringte 4 tarafın çevrili, sokakta sınır yok. Ringte kurallar var,sokakta yok. Ringte tek bi rakibin var. Sokakta rakiplerin var. Ringte aslan gibi biri karşında. Sokakta çakal mı,it mi,aslan mı karşına çıkacak belli değil. Ringte sana karşı kullanılacak silahlar rakibinin vücudu. Sokakta rakibin hangi silahı kullanacak belli değil. Ringte rakibin hep karşında ve ne zaman saldıracağını duyuran zil sesi var. Sokakta ne rakibinin çıkacağı yer belli ne de saldıracağı zaman. Ringte yere düştün mü seni koruyup ayıracak hakemin var. Sokakta yere düştünmü seni ayıracak kimse yoktur. Tepende kaç kişinin seni tekmeleyeceği belli değil. Ringte rakibini dövdünmü iş orda biter. Sokakta birini dövdün mü sana kaç kişi olarak ve nasıl geri geleceğini bilemezsin. Ringteki rakibin bellidir, bilirsin. Sokakta kimin kim olduğunu bilemezsin. Ringte büyük darbe aldın mı seni hemen hastaneye yetiştirecek ambulansın kapıdadır ve ilk müdehaleyi yapmak için doktor yanı başındadır. Sokakta vuruldun mu ne ambulans vardır ne de doktor. Kaderinle başbaşasındır.

turabi2.gif

TURABİ, "DÖVÜŞ RİNGLERDE GÜZEL" DİYEREK TAVSİYEDE BULUNDU

Turabi yazısına şöyle devam etti: Hayatında hiç yumruk atmamış birini iyi bir hocayla 1 senede en kral dövüşçü yapabilirsin ama hiç kimseye cesareti ve aklı öğretemezsin. "Herşey taklit edilebilir, cesaret ve zeka asla." Kavga,dövüş ringlerde güzel. Onun dışında hiç değil. Aileniz ve ekmeğiniz için kavganızı verin. Küçüklerinizi sevin ve bir kadına asla el kardırmayın. Öyle racon keserek,başkalarının hayatını sorgulayarak, meslekle, cinsiyetle, birilerini döverek ya da adam öldürerek adam olunmuyor. Akşam eve ekmeğini götürebiliyorsan, aileni ve kendini kimseye muhtaç etmiyorsan adamsın!

 

 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.