Türk Eğitim Derneği... GELENEKSEL CUMHURİYET BALOSU!

Türk Eğitim Derneği... GELENEKSEL CUMHURİYET BALOSU!

Türk Eğitim Derneği, Cumhuriyetimizin 93. yılını görkemli bir baloyla kutladı. Büyük ilgi gören geleneksel Türk Eğitim Derneği Cumhuriyet Balosundan elde edilen tüm gelir, TED burs fonuna aktarıldı.

Ülkemizin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği'nin geleneksel Cumhuriyet Balosu, eğitim ve iş  dünyasının tanınmış isimlerini 1 Kasım 2016 Salı günü Ankara Sheraton Hotel'de bir araya getirdi.
 
Zuhal Olcay ve Kanun Namına Project'in sahne aldığı geceden elde edilen tüm gelir, başarılı ancak maddi olanakları yetersiz çocukların eğitimlerine devam edebilmesi amacıyla TED Burs fonuna aktarıldı. Bugüne kadar yaklaşık 48.000 öğrenci, TED burslarından yararlanma olanağı bulmuştur.
 
Türk Eğitim Derneği,  “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” gibi kampanyalarla Tam Eğitim Bursu vermektedir ve burs verdiği öğrencilere sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin tüm sosyal gelişimlerini uzman psikologlar aracılığıyla izlemektedir.

Söz konusu burs, öğrencilerin üniversite eğitimleri boyunca devam etmekte ve barınmasından servisine, kıyafetinden cep harçlığına kadar tüm ihtiyaçların karşılanmasını kapsamaktadır.

Bu yönü ile Türk Eğitim Derneği burs uygulamaları mevcut burs uygulamalarından ayrılır. Tam Eğitim Bursu'nu almaya hak kazanan öğrenciler, Türk Eğitim Derneği tarafından açılmış olan 38 okulda eğitim almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.