TÜRK TASARIMLARI CEZAYİR PAZARINDA!..

TÜRK TASARIMLARI CEZAYİR PAZARINDA!..

Hadije markasının kurucusu Hatice Aydeniz,’ Cezayir pazarına iddialı bir giriş için tüm hazırlıklara başladıklarını ve organizasyonlarının bir çok ülkede arka arkaya devam edeceğini söyledi.

Cezayir’den sonra Dubai, Kuwait, Beyrut, Fas, Tunus, Katar, Riyad, Rusya , Bakü, Gürcistan gibi ülkelerde de çok büyük organizasyonlar planlandığını belirten başarılı iş kadını Hatice Aydeniz, dünya tasarımlarının birleştirici ve merkez noktası olmayı hedefliyoruz dedi .

Ülkenin önde gelen ailelerine Hadije Exclusive  organizasyonu  özel  defilelerle  tanıtım yapacak ve  Turkish  deluxe shop'la 5 yıldızlı Aurissa Otelinde firmaların sıcak satış yapıp kendi tanıtımlarını yapabilmeleri icin halka açık bir etkinlik düzenleyecek.

Ünlü tasarımcıların defileleri  The Museum Of Modern Arts Of Algiers(Mama)’da 2 seans halinde düzenlenecek. 2

5 şubat 2017  tarihinde  yapılacak bu etkinliğe 200 firmayla gitmeyi hedefleyen Hatice Aydeniz yurtdışında markalaşma sürecini yürütürken ihracatta katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Güçlü bir ekiple hazırlıkların başladığı organizasyonda ünlü tasarımcıların defileleri başarılı   koreograf Asil Çağıl tarafından yapılacak ve tek Türk  olarak  ünlü manken Tuğçe Sarıkaya podyuma çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.