TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KIZINI SEÇMEK İÇİN START VERİLDİ!

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KIZINI SEÇMEK İÇİN START VERİLDİ!

Star TV organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan 'Elidor Miss Turkey' yarışmasında dereceye girecek dört güzel dünyanın çeşitli yerlerinde Türkiye’yi temsil edecek.

Genç kızların büyük ilgi gösterdiği, Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan bu yarışma bu yıl da fark yaratmaya devam ediyor.

Yeni formatı ve yaratıcı şovlarıyla Star TV’de canlı yayınlanacak yarışmada, güzellere dünyanın farklı yarışmalarında Türkiye’yi temsil etme ve birbirinden değerli ödüller kazanma fırsatı sunuyor. 

Her anı eğlenceli, enerji dolu, neşeli ve kıpır kıpır içeriğiyle büyük ilgi çekecek olan yarışma, final gecesine kadar sürprizlerle dolu olacak. 

BÜYÜK FİNAL 11 HAZİRAN'DA

Türkiye’nin ilk özel televizyon kanalı Star TV’de 25 yıl önce başlayan ve genç kızlara büyülü bir dünyanın kapısını aralayan yarışma, bu yıl sürpriz etkinlikleriyle ön plana çıkıyor. Dünya ve Avrupa Güzeli’nin seçildiği, günümüzün birçok ünlü ve başarılı ismini ilk kez Türkiye’ye tanıtan Star ve yarışmayı düzenleyen marka, etkileyici bir final gecesi hazırlıyor. 

Ünlü isimlerden oluşan jürisi, muhteşem sahne performansları ve tanınmış simaların katkılarıyla fark yaratacak yarışma 11 Haziran Perşembe akşamı ihtişamlı bir törenle gerçekleşecek. Yarışmanın başvuruları 20 Mayıs tarihine kadar elidormissturkey ve startv.com.tr web sitesinden yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.