Tuvana Türkay... "BENİ ÇİRKİN KIZ DİYE SEVERLERDİ"!..

Tuvana Türkay... "BENİ ÇİRKİN KIZ DİYE SEVERLERDİ"!..

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Tuvana Türkay oldu.

Son olarak Ata Demirer ile başrollerini paylaştığı 'Olanlar Oldu' adlı sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Tuvana Türkay, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. 

Çirkin Kızım Diye Severlerdi 

Annesinin ve çevresindeki insanların kendisini çocukluğundan bu yana çirkin kız diye sevdiklerini anlatan Tuvana Türkaya “ Bana güzelsin dedikleri zaman çok utanıyorum. Nazar değmesin diye annem ve çevremdekiler çirkin kızım diye severlerdi. Şimdi çok güzelsin dedikleri zaman ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi. 

Sapkın İnsanlara İyilik Yapılmalı 

Geçmiş yıllarda kendisini sürekli takip eden ve bunu sosyal medyadan yazan birisi olduğunu anlatan Tuvana Türkay “ Bir ara benim ev adresimi bulup, beni sürekli takip eden birileri oldu. Neredeyim, kiminle görüşüyorum hepsini eksiksiz yazıyordu. Çok korktum ama büyük tepki veremedim. Ben toplumun dışladığı sapkın insanlara iyilik yaparsanız onların düzeleceğini düşünüyorum” dedi. . 

Arkadaşlarım Aras Bulut’a Mektup Yazardı 

Aras Bulut İynemli’nin ortaokul arkadaşı olduğunu ve kızların sürekli ona mektup yazdığını söyleyen Tuvana Türkay “ Aras Bulut benim ortaokul arkadaşım. İlk başlarda okuldaki kızlar ona sürekli mektuplar yazardı. Bende kim bu Aras diye sorardım. O zamanlar erkek gibi bir kızdım. Kimseye de bir şey yazamadım. Lisede de beğenilen bir kız olmadım” diye konuştu. 

Beni Tehdit Edemezler 

Hayatındaki insanlara kendisini iki şey için asla tehdit etmemeleri gerektiğini söyleyen Tuvana Türkay “ Sevgilim olduğu zaman kendisine de söylüyorum. Beni iki şeyle tehdit edemezsin diyorum. Biri ailem ve  diğeri ise işim. Herkesten ve her şeyden önemli, onlardan asla vazgeçmem” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.