TV8-Altın Rehber TV… “YILIN EN”LERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ BULDU.

TV8-Altın Rehber TV… “YILIN EN”LERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ BULDU.

Bu sene bir ilki başlatan ve TV8 ve ShowMax’de devam eden “Altın Rehber TV” programı, “Altın Rehber TV Yılın Enleri Ödülleri“ gecesi düzenledi.

        

Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül gecesine, İstanbul milletvekilleri CHP’li Didem Engin ve Mahmut Tanal, MHP’li Arzu Erdem, Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar’ın vekili Rıfat Örnek katıldı. Gecenin sunuculuğunu Ata Çağlayan ve Tamay Kılıç üstlenirken, Freestyle Danger Crew ve Ezgi Zaman şovlarıyla geceye renk kattı.

 

İŞTE ÖDÜL TÖRENİNDEN MUHTEŞEM FOTOĞRAFLAR;

 

          Beşiktaş Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen ödül gecesinde Belediye Başkanı Murat Hazinedar ‘Dijital Platformu En İyi Şekilde Kullanan Belediye Başkanı’ seçildi. Gecede CHP’li Didem Engin ‘En Başarılı Kadın Siyasetçi’ ödülüne layık görülürken, CHP’li Mahmut Tanal’a da ‘En Başarılı Erkek Siyasetçi’ ödülü takdim edildi. Meclisteki ilk dönemi olmasına rağmen hızla komisyon çalışmalarına dâhil olan MHP’li Arzu Erdem ise ‘En İyi Çıkış Yapan Kadın Milletvekili’ ödülünü aldı.

          Milletvekillerinin yanı sıra sanat camiasından Orhan Ölmez, Ayhan Aşan, Tayfun, Berk Gürman, Çilem Duman ve birçok sanatçı törende yer aldı. ‘Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı’ ödülüne layık görülen Serdar Ortaç ödül gecesine katılamazken göndermiş olduğu video gecede yayınlandı. ‘En İyi Halk Müziği Yorumcusu’ ödülünü Orhan Ölmez alırken, ‘En Başarılı Türk Müziği Sanatçısı’ ödülüne Ayhan Aşan layık görüldü. "En İyi Çıkış Yapan Kadın Pop Müzik Sanatçısı"ödülünü başarılı ses Çilem Duman aldı. Pozitif enerjisiyle "Sinerji" şarkısını da sahnede ödülünü aldıktan sonra seslendiren Çilem Duman davetlilere müzikle enerji dolu dakikalar yaşattı. 

          Türk magazininin ekol isimlerinden olan, başarılı gazeteci Nurcan Sabur’a ise ‘Yılın En İyi Magazin gazetecisi’ ödülü verilirken, fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez’e ‘Yılın En İyi Fotoğraf Sanatçısı ve Yönetmeni’ ödülü takdim edildi. Hürriyet köşe yazarı olan ve çıkarmış olduğu Düşle-İnan-Yaşa kitabı ile ‘En İyi Kişisel Gelişim Kitabı DÜŞLE-İNAN-YAŞA’ ödülüne ise Can Aydoğmuş layık görülürken, ‘En İyi Çıkış Yapan Dijital Radyo Platformu’ unvanı ve ödülü de Karnaval.com’a gitti.

          Kuruçeşme FAHHAM sponsorluğunda gerçekleşen ödül gecesinde kendi sektör ve lokasyonunda ‘En İyi Restoran FAHHAM- En Popüler Nargile Mekânı FAHHAM’ ödülleri Yunus Kacır ve Sibel Beylen’e takdim edildi. Saç ekimi sektöründe ‘Sektörü Parlatan Saç Ekim Merkezi’ unvanı ve ödülüne ise Hairestetik Turkey layık görülürken, ‘Yılın En Popüler Sineması’ ödülü Cinema Pink’e verildi. ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Üniversitesi’ ödülü Esenyurt Üniversitesi’nin oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.