Üç Harfliler: Beddua... İDDİALI BİR KORKU FİLMİ!..

Üç Harfliler: Beddua... İDDİALI BİR KORKU FİLMİ!..

2018 yılında 11’i yerli olmak üzere 23 korku filmi vizyona girdi. 24. film olarak 15 Haziran’da vizyona girecek olan Üç Harfliler: Beddua’nın yönetmeni Alper Mestçi’nin hedefinde yeni filmiyle yine rekor var.

“Siccin 4” ile 2017 yılının en çok izlenen korku filmine imza atan usta yönetmen Alper Mestçi, 476.880 biletli seyirciye ulaşmıştı.

2018 yılında da yeni filmi Üç Harfliler: Beddua ile bir hayli iddialı olan Mestçi’nin hedefi yılın en çok izlenen korku filmlerine imza atmayı sürdürmek.

2018 yılında bugüne kadar toplam 11'i yerli olmak üzere 23 korku filmi vizyona girerken bu filmlerde zirve boxoffice sitesinin verilerine göre 234.025 seyirci ile ABD yapımı Ruhlar Bölgesi:Son Anahtar filmine ait.  

Senenin 24. korku filmi olarak 15 Haziran’da seyircisiyle buluşacak olan Üç Harfliler: Beddua ile bu rekoru kıracağını ve yerli korku filmlerini tekrar zirveye taşıyacağını belirten Mestçi şöyle konuştu:

“Korku filminin seyircisi türe hakimdir; özgün bir şey yaptığınızda fark eder. Üç Harfliler: Beddua filminde çok sert ve özgün sahneler ile birlikte korkunun çıkabileceği en üst seviyedeyiz. İzleyiciyi günlerce unutamayacağı 90 dakika bekliyor.”

Sosyal medyada da bir çok yorum alan ve büyük bir merakla vizyon tarihinin beklendiği belirtilen filmin yapımcılığını TME Films ve Muhteşem Film ortaklaşa üstlendi.

Dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren Beddua ile yüzleşmelerinin Bursa'da yaşanmış gerçek hikayesini anlatan “Üç Harfliler: Beddua” bayramın ilk günü seyircisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.