Uğur Bilgin... 'KOMEDİDEN PARA KAZANACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM!'

Uğur Bilgin... 'KOMEDİDEN PARA KAZANACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM!'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, komedi programı “Güldür Güldür”ün başarılı oyuncusu Uğur Bilgin oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Bilgin, samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

Doğaçlamayı hiçbir zaman sevmedim

Programın “O mu, Bu mu” köşesinde “Senaryo mu, doğaçlama mı?” sorusuna “Doğaçlama” yanıtını veren Uğur Bilgin, bir itirafta bulundu:

“Ben doğaçlamayı hiçbir zaman sevmedim. Kendimi rahat hissetmediğim bir yerdir doğaçlama alanları. Sırtımı bir senaryoya yaslamak isterim.”

 Pilavda uzmanlaşmıştım

Uğur Bilgin, zaman zaman mutfağa girdiğini söyledi: “Yemek yaparım, biraz elimden gelir. Ama zaman olduğu müddetçe. Ben bir ara pilavda uzmanlaşmıştım. Sonra araya zaman girdi. Şimdi nasılım bilmiyorum. Ama ‘Pilavı iyi yapan her şeyi iyi yapar’ derler. Pilav dediğin ne lapa olacak ne de diri olacak.”

 Tipime uyuz oluyorum, kendimi izleyemiyorum

Bilgin, programın “doğru-yanlış” bölümünde “Televizyonda kendimi izlerken eleştirmeden duramıyorum” cümlesine“doğru” yanıtını verdi:

“Uyuz oluyorum tipime. İzleyemiyorum. Sonra bir-iki izleyince alışıyorsun ama.”

 Adım Uğur değil artık, Mesut

“Güldür Güldür”de Mesut’u canlandıran Uğur Bilgin, programın “doğru-yanlış” bölümünde “Adımı Mesut zannedenleri düzeltmekten yorulduğum için artık düzeltmeyi bıraktım” cümlesine şu yanıtı verdi: “Hiç düzeltmedim. Adım Uğur değil artık, Mesut.”

Komediden para kazanacağımı hiç düşünmezdim

Uğur Bilgin, “Dramda rol almayı düşünmez misin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Aslında ben kendimi hiç komedi programında görmezdim.

Çıkacağım sahneye de doğaçlama yapacağım... Komediden para kazanacağımı hiç düşünmezdim. Daha çok dram işlerinde oynarım diyordum. Ama işte hayat... Dramda oynamayı da çok isterim.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.