UKALA BARI ÜNLÜLER AÇTI!

UKALA BARI ÜNLÜLER AÇTI!

Çekiç Medya sahibi Levent Çekiç'in organize ettiği geceye Nuri Alço, Meriç Erkan, Levent Aykul, Nurcan Sabur ve Burhan Akdağ renk kattı. Görenleri verdiği kilolarda şaşkına Çeviren Kobra Murat ve Sibel Yıldırım sevilen parçalarını seslendirdi.

Ukala Klüp Beyoğlu'nda muhteşem bir ödül töreniyle açıldı, Açılışa ünlü gazeteciler ve sanatçılar yoğun ilgi gösterdi. Magazin Dünyasının ünlü gazetecileri ile sanatçılar plaketle onore edildi. Ukala Klüp sahipleri Ahmet Silen, Rıza Yıldız ve Paşa Karaduman konuklarla tek tek ilgilendi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren açılış organizasyonuna Türk Sinemasının dev aktörleri Engin Çağlar, Nuri Alço, Teoman Ayık, Levent Aykul, Meriç Erkan, Gazeteciler Nurcan Sabur ve Burhan Akdağ renk kattı.

Görenleri verdiği kilolarda şaşkına Çeviren Kobra Murat sevilen parçalarını seslendirdi.

Gecede plaket alan sanatçıların ve gazetecilerin listesi: Levent Aykul -- Rumelı Orhan Kemal--Gul Gokce Korkmaz--Tugba Unal--Teoman Ayık --Tuncay Akca--Kobra Murat- Engın Caglar-Nurı Alco--Merıc Erkan--Nur Nur--Levent Cekıc--Osman  İslam--Fatıh Yersız--Nurcan Sabur--Dj Demet Ve Gurubu --Burhan Akdag-- Eylul Onat Karabudak--Gokhan Sarıcam --Hamıt Kaya-Iclal Demır

İŞTE GECEDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR

Kaynak:aktuelgazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.