Ulan... "DUA TARLASI" ALBÜMÜ İLE ROCK KULVARINDA !..

Ulan... "DUA TARLASI" ALBÜMÜ İLE ROCK KULVARINDA !..

2014 yazında Volkan Diyaroğlu ve Ziya Levent Aybay tarafından kurulan ULAN grubununın ilk albümü “Dua Tarlası” Sony Music etiketiyle müzikseverlerin karşısında.

“Dua Tarlası”nın kayıtları İstanbul ve Valencia arasında, mix ve mastering aşamaları da Valencia'da bulunan Blackout Musice (Paco Morillas) ve Crossfade Mastering (Enrique Soriano)tarafından gerçekleştirildi. Albüm 13 şarkıdan oluşuyor.

12 tanesinin söz ve müziği Volkan Diyaroğlu'na, “Hafriyat” isimli şarkının söz ve müziği Ziya Levent Aybay'a ait. Grup ismini hayatımızın bir parçası olan küçüklü büyüklü isyanlarımızda ve her türlü heyecanımızı seslendirmemizde ilk başvurduğumuz“Ulan” sözcüğünden alıyor.

Aynı zamanda ressam olan Volkan Diyaroğlu sözü ve müziği kendisine ait “Kaybolduğumda” şarkısının video klibini deİspanya’nın Valencia şehrindeki atölyesinde kendisi çekti.“Kaybolduğumda” şarkısının, insanların zaman kavramı ile olan çatışmalarını anlatan sözlerine uygun bir takım sembolik görsellerden oluşan klibi, grubun Youtube Vevo sayfasında ve müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

İŞTE ULAN'IN ALBÜMDE YER ALAN "KAYBOLDUĞUNDA" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.