Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali... TİYATRONUN KALBİ BİLECİK'TE ATIYOR!..

Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali... TİYATRONUN KALBİ BİLECİK'TE ATIYOR!..

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 11.si gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali ile tiyatronun kalbi Bilecik'te atarken, iki hafta boyunca sahnelenen oyunlar ile binlerce tiyatrosever tiyatro ile buluştu.

11 yıldır Bilecik'te gerçekleştirilen ve bu yıl uluslararası boyuta taşınan tiyatro festivali yüzlerce oyun ve bir çok Usta Oyuncuyu Bilecikli tiyatrosever ile bir araya getirdi. 

''TİYATRO İLE BİLECİK'İN SESİ BÜTÜN DÜNYAYA DUYURULDU'' 

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen  ve bu yıl uluslararası platformda gerçekleştirilen 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali ile tiyatronun kapıları bütün dünyaya açıldı.

Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere değer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın özel gayretleri ile 10 yıldır gerçekleştirilen tiyatro festivali, bu yıl çok daha görkemli ve büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. 

BİLECİKTEKİ MÜLTECİ ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI 

Yetişkinler için 13 oyunun sahnelendiği tiyatro festivali kapsamında çocuklar için de 6 gün boyunca günde iki seans halinde sahnelenen oyunlar ile keyifli anlar yaşadı.

11 yıldır Bilecik'i, Tiyatro ile buluşturan Bilecik Belediyesi, festival kapsamında hazırlanan ''Yalnız Ağaç'' ve 'Obez Miyim'' adlı oyunları 6 gün boyunca günde iki seans halinde çocuklarla buluşturdu. 

Gerçekleştirilen tiyatro festivali ile çocukların beğenisine sunulan oyunları, Bilecik'teki mülteci çocuklar da izleyerek, hem eğlendi hem de Türk dilini, Türk kültürünü öğrenme ve yakından tanıma imkanını buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.