Ümit Akbulut... DÜNYA STARLARINDAN DESTEK MESAJI YAĞIYOR!...

Ümit Akbulut... DÜNYA STARLARINDAN DESTEK MESAJI YAĞIYOR!...

Ünlü menajer Ümit Akbulut’un son günlerde yaşadığı olayların ardından dünyaca star yıldızlardan kendisine destek mesajları yağdı. Dünya starları sosyal medyada Ümit Akbulut'a özel videolar paylaşıp birlikte çekildikleri resimleri yayınladı.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan Van der Wiel ve Ümit Akbulut arasındaki gerilimin yankıları hala devam ediyor. Ünlü menajerin gözaltına alınıp mahkeme kararıyla serbest bırakılmasının ardından dünyaca ünlü yıldızlardan kendisine destek mesajları yağdı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Van der Wiel’in düzenlediği basın toplantısında kendisini Wiel'in menajeri olarak tanıtan Mehmet Zeki Şahin’in aslında gerçek menajeri olmadığı ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda Şahin'in sonrası futbolcunun konuşmalarını kendince yorumlayıp farklı anlamlarda dile getirdiği tercümelerle tespit edilmişti.

Benzema Akbulut'a Özel Bir Video Paylaştı

 
 

YILDIZLARDAN DESTEK

Son haftalarda ise kötü günler geçiren Ümit Akbulut'a; dünyaca ünlü yıldızlar  Ronaldinho, Benzema, Melo  ve Colin Kazım'dan moral mesajları geldi.

Real Madrid’in yıldız forveti Benzema, başarılı menajere gönderdiği videoda "Mutlu Ramazanlar Türkiye. Ne olduğunu biliyorum Ümit. Önümüzdeki hafta ramazan için gelmeye çalışacağım. Başını dik tut" diye seslendi. Bu videoyu Ümit Akbulut Instagram hesabı üzerinden paylaştı ve teşekkür Benzama'ya dileklerini iletti.

Benzema

Futbol oynadığı dönemlerde dünyanın bir numarası olarak kabul edilen Ronaldinho da sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşarak Akbulut'a destek olduğunu dile getirdi.

Ronaldinho Paylaşım

Galatasaray’da bir dönem top koşturan efsane futbolculardan Felipe Melo da  Ümit Akbulut için paylaşım yapan isimler arasında yer aldı. Instagram Stories bölümünden Ümit Akbulut ile fotoğrafını paylaşarak başarılı menajeri etiketleyerek onla olan desteğini yineledi.

Felipe Melo ve Ümit Akbulut

Son olarak ise Ümit Akbulut'un yakın arkadaşı, Brezilya'da forma giyen Colin Kazım sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir fotoğraf paylaşarak "Ümit arkandayım sonuna kadar,sana gelen laf bana da gelmiş sayarım, B4L ölümüne kadar" notunu düştü.

Colin Kazım ve Ümit Akbulut

NELER YAŞANMIŞTI

Fenerbahçe’nin sağ bek oyuncusu Van der Wiel, Ümit Akbulut’un kendisini 4,6 milyon Dolar dolandırdığını iddia edip suç duyurusunda bulunmuştu. 

Ümit Akbulut kendisine yapılan suçlamaların asılsız olduğunu dile getirmiş ve delilleri yetkili mercilere sunmuştu. Olayların ardından Ümit Akbulut serbest bırakılmıştı. Bu olayların sonucunda da Van der Wiel’in avukatları, müvekkilimize güvenimiz kalmadı yönünde bir açıklama yaparak davadan çekilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.