Ümit Besen... BU KEZ ROCK ŞARKILARIYLA GENÇLERİ COŞTURACAK !..

Ümit Besen... BU KEZ ROCK ŞARKILARIYLA GENÇLERİ COŞTURACAK !..

Ümit Besen tüm gençleri, Teoman’ın “Gönülçelen” ve Duman’ın “Helal Olsun” parçalarını kendi tarzında yorumladığı video aracılığıyla sosyal medya üzerinden 18 Eylül’de İstanbul Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek festivale davet ediyor.

Vodafone FreeZone, 5 yıldan bu yana düzenlediği konserler serisinin devamında Vodafone FreeZone Festivali ile gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Rock müziğin ünlü isimleri Teoman, Duman ve daha birçok genç grubun sahne alacağı festivalin İstanbul Küçükçiftlik Park’taki ayağında gençleri klasiklerle buluşturan “Hisli Sesler” bölümünde usta sanatçı Ümit Besen gençlerle birlikte olacak.

“Nikah Masası” ve “Okul Yolunda” gibi efsane şarkılara imza atan ünlü sanatçı, Vodafone FreeZone Festivali kapsamında gençlere özel bir video hazırladı. Video, Instagram’da yayınladığı cover şarkılarla fenomen olan Ekin Beril’in “Okul Yolunda” parçasına yaptığı cover için Ümit Besen’in verdiği cevapla başlıyor.Teoman’ın “Gönülçelen” ve Duman’ın “Helal Olsun” parçalarını kendine has yorumuyla art arda seslendiren Ümit Besen, videonun sonunda Vodafone FreeZone Festivali’nde Teoman ve Duman ile beraber kendisinin de yer alacağını belirtiyor.

18 Eylül’de İstanbul Küçükçiftlik Park’ta start verecek Vodafone FreeZone Festivali; 9 Ekim Cuma İzmir Arena, 11 Ekim Pazar Ankara Kentpark, 17 Ekim Cumartesi Antalya Açıkhava Tiyatrosu ve 24 Ekim Cumartesi Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda on binlerce genci coşturacak.

Vodafone FreeZone’lulara 1 bilet aldıklarında 1 bilet hediye

Vodafone FreeZone’un gençlere özel fırsatları Vodafone FreeZone Festivali’nde de devam edecek. Vodafone FreeZone’lular festivale bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanacak. Kampanyaya katılmak için FESTIVAL yazıp 6666’ya gönderilmesi ya da Avantaj Cepte uygulamasında festival linkine tıklanması yeterli. FreeZone’lular, www.biletix.com üzerinden yapılacak alımlarda şifrelerini kullanarak hediye biletlerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.