Ümit Besen-Pamela… KIBRIS’I UNUTMAYA ÖMRÜM YETER Mİ?

Ümit Besen-Pamela… KIBRIS’I UNUTMAYA ÖMRÜM YETER Mİ?

Ümit Besen ve Pamela Spence, geçen akşam Kıbrıs'ta bulunan bir mekanda sahne aldı. İkilinin yaptığı düet büyük alkış topladı.

Ümit Besen, önceki gün Kuzey Kıbrıslı hayranlarıyla buluştu. Geceye katılan konuklarına nostalji ziyafeti yaşatan sanatçı, sevilen şarkılarıyla geçmişten günümüze uzanan müzik dolu bir yolculuğa imza attı.

ALKIŞ YAĞMURU

Sahnede geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü söz yazarı Ali Tekintüre'yi anan ve merhumun sevilen eserlerinden ‘Dilek Taşı’ ile ‘Hangimiz Sevmedik’i seslendiren Ümit Besen, kendisini dinleyenler arasında bulunan şarkıcı Pamela Spence'i de alkışlar arasında sahneye davet etti. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkarmış olduğu ‘Başka’ albümünde düet yaptığı rock’çı Spence ile ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ şarkısını seslendiren Ümit Besen ayakta alkışlandı. Konukların yoğun isteği üzerine ikili ‘Alışmak Sevmekten Zor Geliyor’ şarkısını da birlikte seslendirdi.

h6
 


Maxim Royal isimli mekanda gecenin finalini yapan Ümit Besen, Kıbrıs'ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek herkese teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.