Ümit Besen-Zara... GÜNAY'DA İLKLERİN GECESİ!

Ümit Besen-Zara... GÜNAY'DA İLKLERİN GECESİ!

Başarılı yorumcu Zara ve Taverna müziğinin öncü isimlerinden Ümit Besen sanat yaşamlarında ilk kez BVS Group'un amiral gemisi Günay Restaurant’ta sahne aldılar.

 

Günay'ın önceki günkü ilklerin yaşandığı gecesinde  sahneye önce Taverna müziğinin öncü isimlerinden Ümit Besen çıktı. İlk kez sahne aldığı Günay Restaurant sahnesinde Besen'e bu kez dev orkestra eşlik etti.

‘’Tahta Masa’’, ‘’Nikah Masası’’, ‘’Okul Yolunda’’, ‘’Islak Mendil’’,’’Ben Bu Gece Ölmezsem’’ gibi klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra günümüzün en popüler şarkılarına da repertuarında yer verdi. Sahne sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Besen,  bundan sonra İstanbul sahnelerinde sadece BVS Group’a ait elit mekanlarda sahne alacağını belirtti. Ümit Besen'i izlemeye gelenler arasında Yeşilçam'ın efsane yönetmenlerinden Temel Gürsu ve eşi Canan Perver, bu hafta final yapan "Çilek Kokusu" oyuncuları, gene Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Nuri Alço, Engin Çağlar, Teoman Ayık ve Murat Başoğlu'da vardı...

 

 Ümit Besen'den sonra sahme alan, geniş repertuvarı ve sahnedeki şıklığıyla göz kamaştıran Zara, sahne öncesi basına kısa bir röportaj verdi. Zara, heyecanını, ‘Duyduğum kadarıyla sadece İstanbul değil, İzmir’den de, Ankara’dan da yurtdışından da misafirler ağırlıyormuşuz. Çok mutluyum, içeride çok güzel bir kalabalık var. Bu sezonun ilk Günay sahnesi. Böyle halkla birebir görüşebildiğimiz gecelerde heyecan iki kat daha fazla oluyor’ sözleriyle anlattı.

Kendisine Türkan Şoray kuralları olup olmadığı sorulan sanatçı ‘ Türkan Şoray kurallarım var. Biliyor musunuz bilmiyorum. Sevgili Nurgül Yeşilçay çok yakıştı o diziye ama. İlk görüşme benimle yapılmıştı İkinci Bahar dizisi için. Türkan Şoray’ın kızı olarak. Sinema gözüyle bir benzetmede bulunmuşlardı. Maalesef şirket o zaman anlaşma sağlayamamıştı ve çok değerli bir isim kazandı o zaman ekranlar Nurgül Yeşilçay gibi. Böyle bir anımız var. Ben çok severim Türkan Şoray’ı. Seçiciliği ve kurallarıyla her zaman öne çıkmış, hiçbir prensibi de boşa değilmiş.’ cevabını verdi.

AHDE VEFA GECESİ YAPTI

Yaklaşık üç saat aralıksız sahnede dinleyicilerine müzik ziyafeti veren Zara, türkü, pop, sanat müziği ve arabeskten oluşan geniş bir repertuvarla adeta şov yaptı. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Neşet Ertaş, Müslüm Gürses ve Kayahan gibi ustaların da şarkılarını okuyan Zara, ‘Böylece saygı duyduğumuz müzik adamlarına ahde vefa gecesi yapmış olduk’ şeklinde konuştu. Zara’yı dinleyenler arasında kendisinden önce sahne alan Ümit Besen, Nurdan Torun ve "Paramparça" dizisinin müziklerine de imza atan İntizar gibi isimler hazır bulundu.

GECEDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.