Ünal Uzun... ANLAMLI SERGİ!

Ünal Uzun... ANLAMLI SERGİ!

Lobby PR Yönetim Kurulu Başkanı, iletişim sektörünün duayeni, iş, cemiyet spor ve magazin dünyasının önemli bir ismi olan Ünal Uzun’un İstiklal gazisi babası Ömer Uzun’a ait İstiklal Madalyası “Bir Asrın Ardından’ sergisinde…

Sergiyi ziyaret eden Ünal Uzun duygularını şöyle dile getirdi:

Bizler, şiarı “özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen bir dünya liderinin kurduğu Cumhuriyetin insanlarıyız.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında verilen kurtuluş mücadelemizde ve hedefi muasır medeniyetler olan Cumhuriyetimizin temelinde bu vizyoner lidere ve onun ilkelerine duyulan sonsuz güven ve bağlılık yatıyor.

unaluzun-madalya.jpg

İstiklal Savaşı’nda yer almış, İstiklal Madalyası sahibi bir babanın evladı olarak bu onurlu tarihten duyduğum büyük gurur, Cumhuriyetimizin 98. yılında Sirkeci’deki Türkiye İş Bankası Müzesi’nde, İş Sanat’ın gerçekleştirdiği “Bir Asrın Ardından” sergisiyle taçlandı.

Milli Mücadele kahramanlarını ulusça anmak amacıyla aralarında babam merhum Ömer Uzun’un da bulunduğu İstiklal Gazilerini, bir asır sonra İstiklal Madalyalarıyla bir araya getiren İş Sanat ve İş Bankası yönetimine sonsuz teşekkürler ediyorum.

Bu vesileyle, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve milli mücadele şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.