ÜNLÜ İSİMLER BU KEZ "KORUNCUK VAKFI" YARARINA BİR ARAYA GELDİ!..

ÜNLÜ İSİMLER BU KEZ "KORUNCUK VAKFI" YARARINA BİR ARAYA GELDİ!..

Ünlü model Özge Ulusoy, Başak Tatlıtuğ ve Neslihan Alkoçların fotoğraf çekimine katılarak destek verdiği Koruncuk Vakfı için düzenlenen Moda Tutkusu & Love my body lansmanı, sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin ismi bir araya getirdi.

Her zaman sosyal sorumluluk projelerine önem veren, güçlü, şık, çekici kadının stili Love my body ve sosyal medyada fenomen olan ‘‘Moda Tutkusu’’ konsept yaratıcıları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün, ve Özge Ulusoy Koruncuk Vakfı için özel tişört tasarladılar. 

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) korunma ihtiyacındaki çocuklarımıza, sağlıklı, sevgi dolu bir yaşam ve eğitim olanağı sunarak onları geleceğimiz için topluma faydalı bireyler olarak yetiştiriyor.

Her çocuk sevgi ve güvenle büyümeli sloganıyla tasarımlar yapan Moda Tutkusu’nun tişörtleri gelirinin bir kısmının Koruncuk Vakfı’na bağışlanmak üzere, Love my body mağazalarında yardım severlerle buluşacak. 

Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün  Biz öncelikle her çocuğun sevgi ve şefkat görme, yeterli beslenme, sağlıklı bir ortamda yaşama, okul öncesi yaştan itibaren iyi bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğuna inanıyoruz.

Bu anlamda tam da bu amaca hizmet eden Koruncuk vakfı ile ortak bir proje gerçekleştiriyor olmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Umuyoruz ki tasarladığımız tişörtler ile pek çok çocuğa dokunabileceğiz”  dedi. 

1992’den beri İstanbul Bolluca’da 400’e yakın çocuğu yetiştirerek hayata atılmasını sağlayan Koruncuk Vakfı, şimdi de İzmir Urla’da ikinci Koruncukköyü’nün inşaatına hız vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Vakıf Başkanı Figen Özbek, Vakfın hedefinin en kısa zamanda köyün inşaasını tamamlayarak daha birçok Koruncuk’un yüzünü güldürmek olduğunu söylerken, Love my body’nin bundan önce de Koruncuklara vermiş olduğu desteği hatırlatarak Tasarım Direktörü Zehra Işık’a hep yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken güçlü, şık ve çekici kadın stili ile göz dolduran Love my body, Moda Tutkusu’nun konsept yaratıcıları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün güçlerini birleştirdi ve eşsiz tasarımlarını zamansızlığın sınırlarını zorlayarak jeanle buluşturdu.

İlkbahar-yaza iddialı bir giriş yapan Moda Tutkusu love my body şimdi ise Koruncuk Vakfı için hazırladığı tişörtler için heyecanlı...

“Her çocuk  sevgi ve güvenle büyümeli” 

Bolluca Çocukköyü, 1979 yılında kurulmuş olan Koruncuk Vakfı’nın, korunma ihtiyacında olan çocuk ve gençleri topluma kazandırmak amacıyla hayata geçirmiş olduğu büyük bir sosyal sorumluluk projesidir.

0-6 yaşları arasındayken Çocuk köyüne gelen Koruncuklara, sıcak bir yuva, bakıcı anneler ile sağlıklı bir aile ortamı ve güven dolu bir yaşam sunulmaktadır. Vakfın himaye altına aldığı Koruncuklar, çağdaş okullara gider, toplumun sosyal ve kültürel yaşamına katılırlar ve yüksek tahsilleri de dahil olmak üzere hayatlarını kendi başlarına idame edebilecek duruma gelinceye kadar Vakfın güvencesi altında, Çocukköyü bünyesinde yaşayabilme imkanına sahip olurlar. 

Kendiniz ve sevdikleriniz için 49.90TL lik bu tişörtlerden alabilir ve Koruncuk Vakfı’na destek verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.