ÜNLÜ İSİMLER BU KEZ TRAŞ YÜZÜ OLDU !..

ÜNLÜ İSİMLER BU KEZ TRAŞ YÜZÜ OLDU !..

Traş sektöründe dünya devi isimlerin başında gelen marka yeni teknolojili ünlülerini tıraş yüzleri ile tanıttı

Gillette, tıraşta devrim yaratan yeni ürününü geçtiğimiz akşam Özge Ulusoy, Mehmet Turgut, Işıl Reçber, Burak Kut, Yağmur Atacan, Mert Vidinli, Ayşe Kucuroğlu, Cengiz Abazoğlu ve sosyal medya fenomenlerinin ‘‘Tıraş Yüzleri’’ fotoğraflarıyla renklenen görkemli bir lansmanla tanıttı. 7 Ekim akşamı Suada’da gerçekleştirilen etkinlikte fotoğrafları yer alan ünlü isimlerin yanı sıra eski futbolcu Tümer Metin ile Burak Kut’un eşi Cansel Kut gibi isimler de etkinliğe katıldı. 

Devrim yaratan ürünleriyle her gün milyonlarca erkeğe mükemmel tıraş deneyimi yaşatan firma, geliştirdiği dört yöne hareket edebilme özelliğine sahip FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide ile tıraşın tarihini yeniden değiştiriyor ve maksimum temas çağını başlatıyor. 

7 Ekim akşamı Suada Club’da gerçekleştirilen ve Özge Ulusoy, Mehmet Turgut, Işıl Reçber, Burak Kut, Yağmur Atacan, Mert Vidinli, Ayşe Kucuroğlu, Cengiz Abazoğlu ve sosyal medya fenomenlerinin ‘‘Tıraş Yüzleri’’ fotoğraflarıyla renk kattığı özel lansman ile tanıttı. Lansmana ayrıca ünlü sanatçı Burak Kut’un eşi Cansel Kut ile eski futbolcu Tümer Metin de katıldı. 

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ve Burak kut büyük ilgi gördü...

FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide’dan önce erkeklerin tıraş olurken yüzlerinin aldığı şekilleri tasvir eden fotoğraflarıyla renklenen lansman için ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut objektifin karşısına geçti. Tıraş Yüzleri Projesi’nde erkeklerin yanı sıra Işıl Reçber, Özge Ulusoy ve Ayşe Kucuroğlu da erkeklerin nasıl tıraş olduğunu anlatan mimiklerle poz verdi.

LANSMANDAN ÇOK ÖZEL VİDEO GÖRÜNTÜLERİ  İÇİN TIKLAYINIZ...

ÜNLÜ İSİMLERİN KATILDIĞI LANSMANDAN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.