ÜNLÜ İSİMLER “DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ” İÇİN  BİR ARAYA GELDİ !..

ÜNLÜ İSİMLER “DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ” İÇİN BİR ARAYA GELDİ !..

Tohum Otizm Vakfı ile Dermaslim Sağlık, Estetik ve Güzellik Merkezi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde bir ilke imza attılar.

Otizmli çocuklar, Tohum Otizm Vakfı ile Dermaslim’in organize ettiği etkinlikte eğlenceli zamanlar geçirirken, ailelerine de Dermaslim uzmanları tarafından ücretsiz danışmanlık verildi ve cilt bakımı yapıldı.

Otizmle ilgili farkındalık yaratmak için yapılan etkinlikte, Ağaoğlu My Office Business Center mavi renkle ışıklandırıldı. Etkinliğe Volkan Konak, Buket Dereoğlu, Yeşim Dalgıçer, Ayça İnci, Ceren Benderlioğlu ve Aslıhan Güner gibi birçok ünlü isim destek verdi.

Otizm konusunda toplum farkındalığını arttırmak için yola çıkan Tohum Otizm Vakfı ile Dermaslim Sağlık, Estetik ve Güzellik Merkezi, Ağaoğlu My Office Business Center’da önemli bir etkinliğe imza attı. Otizmli çocuklar Dermaslim’in organize ettiği etkinlikte eğlenceli zamanlar geçirirken, ailelerine de Dermaslim uzmanları tarafından danışmanlık verildi ve ücretsiz cilt bakımı yapıldı.

2 ve 3 Nisan’da Dermaslim’i arayıp randevu alan tüm otizmli çocuk sahibi ailelere psikolojik danışmanlık, otizme özel diyet danışmanlığı ve otizmli çocuklara özel kişisel bakım danışmanlığının yanı sıra medikal cilt bakımı ve medikal el-ayak bakımı ücretsiz olarak yapıldı

Ünlü İsimler de Destek Verdi

“Dermaslim Otizmin Farkında” sloganıyla gerçekleştirilen ve Volkan Konak, Buket Dereoğlu, Yeşim Dalgıçer, Ceren Benderlipğlu, Ayça İnci ve Aslıhan Güner gibi birçok sanatçının da destek verdiği etkinlik gününde, Ağaoğlu My Office Business Center ve Dermaslim’in Bulvar 216 şubesi mavi renkle ışıklandırıldı. Ayrıca, tüm etkinlik katılımcıları otizm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Dünya Otizm Günü için özel olarak hazırlanan t-shirtleri giydi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.