ÜNLÜ İSİMLER, DÜŞLER AKADEMİSİ İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ‏ !..

ÜNLÜ İSİMLER, DÜŞLER AKADEMİSİ İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ‏ !..

Sanat dünyasının ünlü isimleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Twitter üzerinde başlayan “Düşler Gerçek Olsun” kampanyası için kamera karşısına geçti.

3 Aralık 2015 – Türkiye Vodafone Vakfı’nın engelli bireylerin sanat yoluyla toplumsal hayata eşit katılımını hedefleyen Düşler Akademisi için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Twitter üzerinden başlattığı kampanyaya ünlü isimler de destek veriyor.

Sunucu ve şovmen Beyazıt Öztürk (Beyaz), moda tasarımcısı Arzu Kaprol, tiyatro ve dizi oyuncusu Ümit Erdim ve BKM oyuncusu Ayça Erturan gibi isimler, Düşler Akademisi’nin bilinirliğini artırmak ve merkezde eğitim alan engelli gençlerin düşlerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Düşler Gerçek Olsun” temalı farkındalık kampanyası için kamera karşısına geçti.

Ünlü isimlerin Düşler Akademisi öğrencileri, öğrenci velileri ve görevlilerinin yanı sıra Vodafone çalışanları ile birlikte göründüğü kampanya tanıtım videosunda, sosyal medya kullanıcılarından Twitter hesaplarını bir günlüğüne Düşler Akademisi’ne bağışlamaları isteniyor.  

Herkesi Twitter adresini bağışlamaya davet eden ve bu özelliğiyle de Türkiye’de bir ilk olan “Düşler Gerçek Olsun” kampanyası ile engelli bireylerin sesinin daha fazla duyurulması için Twitter’ın erişim gücünden yararlanılacak. #DüşlerGerçekOlsun hashtag’i ile duyurulacak kampanya kapsamında Twitter kullanıcıları ayrıca, Düşler Akademisi’ne SMS ile de bağışta bulunabilecek. Türkiye Vodafone Vakfı ise Düşler Akademisi’ne kampanya süresince toplanacak bağış miktarı kadar bağış yapacak. Kampanya 3 Ocak’ta sona erecek. 

Düşler Akademisi / Twitter Bağışı #DüşlerGerçekOlsun...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.