ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN FUTBOL MAÇI YAPTI!..

ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN FUTBOL MAÇI YAPTI!..

Üsküdar Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çamlıca Spor Okulu’nda düzenlediği etkinlikte sevilen sanatçı Özgün sahne aldı.

En sevilen şarkılarını engelli hayranlarıyla birlikte seslendiren Özgün, konser sonrası kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ile hep birlikte selfie çekti…

Konser sonrasında aralarında Ümit Davala, Alp Yaman, Cüneyt Tanman, Erdal Keser, Recep Çetin, Şenol Fidan, Oğuz Çetin gibi ünlü isimlerin bulunduğu ünlüler takımı down sendromlu gençlerden oluşan “Tebessüm Kahvesi” çalışanlarıyla bir futbol maçı yaptılar.

Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nin ziyaretçileri ise çeşitli broşürle Down Sendromu hakkında bilgi edinebiliyorlar. Tebessüm Kahvesi, toplumda down sendromu konusunda farkındalığın artırılmasına destek oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN “Tebessüm Kahvesi bizim göz bebeğimiz; Down sendromlu gençlerimiz için bir meslek okulu niteliği taşıyan bu mekan, ziyaretçiler için ise benzersiz bir deneyim sunuyor. Müzik buradaki gençlerimiz için büyük bir motivasyon kaynağı. O nedenle böyle anlamlı bir günde, değerli sanatçı Özgün’ü bu güzel etkinlikte misafir etmek de bizim için mutluluk verici.” dedi. 

TEBESSÜM KAHVESİ HAKKINDA

Down Sendromlu gençlerin hizmet verdikleri “Tebessüm Kahvesi”, 21 Mart 2016 tarihinde Üsküdar Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

Tebessüm Kahvesi, Down Sendromlu gençlere iş imkanı sağlayarak sosyalleşmelerine ve iş deneyimi kazanabilmelerine destek oluyor. Down Sendromlu gençler Tebessüm Kahvesi’nde sadece sosyalleşmiyor, aynı zamanda işletmecilik eğitimi görüyor ve yanlarında bulunan profesyonel ekibin tecrübelerinden yararlanma imkanı yakalıyorlar. Haftanın her günü açık olan Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençler hijyen, servis ve kafe işletmeciliği alanında özel bir eğitimden geçiyorlar.  

Tebessüm Kahvesi Adres:
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Caddesi No:14 (Burhan Felek Köşkü Bahçesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.