ÜNLÜ İSİMLER HAÇİKO İÇİN POZ VERDİ

ÜNLÜ İSİMLER HAÇİKO İÇİN POZ VERDİ

Ünlülerin minik dostlarıyla fotoğraflarının yeraldığı ve geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak olan Haçiko takvimleri için sevilen isimler objektif karşısına geçti.

Ömür Gedik 'in kurucusu olduğu Haçiko için beyazperdenin sultanı Türkan Şoray dernekle aynı adı taşıyan Akito cinsi köpeği ile 2016 yılı takvimi için poz verdi. Şoray, sadakati yüzünden heykeli dikilen bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı efsanevi japon filmi Haçiko filmini izledikten sonra köpeğin aynısından beslemeye başladığını ve hayvanları çok sevdiğini söyledi.   

omurgedik_haciko.jpg

Son zamanlarda hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren Barış Arduç ise derneğin bakımını üstlendiği  köpek ile projeye katkıda bulundu.

Projenin en dikkat çeken pozu ise hayvan sevgisi ile ün yapan Ömür Gedik'ten geldi. Gedik yeni beslemeye başladığı  kemirgeni '' Sheldon '' ile sokak hayvanları için poz verdi.

barisarduc_haciko.jpg

12 ünlü ismin katkıda bulunduğu ve Haçiko -Karadenizli İş Adamları Derneği ortak  projesinin  fotoğraflarını ise Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi Proje Ekibi çekti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.