ÜNLÜ İSİMLER RESİMLERİN SESİ OLDU!

ÜNLÜ İSİMLER RESİMLERİN SESİ OLDU!

Her birisi farklı bir hikayeyi anlatan 41 eserin Rahman Altın, Bedük, Halil Sezai, Selen Öztürk, Deniz Çakır, Fırat Danış, Sinem Öztürk, Selin Demiratar gibi pek çok ünlü isim tarafından seslendirildiği "Konuşan Resimler” sergisi açıldı.

Ferhat Kazancı, Selin Demiratar, Sinem Öztürk, Melisa Doğu, Emre Erkan, Mert Öner, Bakırköy Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Nurhan Çetinkaya’nın açılışında yer aldığı ve VİNİSTANBUL, Barok Pırlanta ve Nurhan Çetinkaya’nın desteğiyle gerçekleşen sergi 8-15 Nisan arasında GaleriBu/Galata’da devam edecek.

Ben yine sustum... Onlar konuşsun...

Uzun zamandır yaratıcı endüstriler (sinema,tv,kültür-sanat) alanında iş geliştirme projeleriyle ilgilenen Ebru Ceylan, Sinema ve Televizyon dünyasının sevilen yüzü aynı zamanda proje tasarımcısı Selen Öztürk ile birlikte gerçekleştirdiği bu ilk resim sergisi, içinde farklı hikayeleri barındıran 41 eserden oluşuyor.

Birçok ünlü ismin sesiyle hayat bulduğu resimler yüzlerin ifadelerini yansıtıyor. Bu resimlerin bir başka özelliği de, hiç tuval kullanılmamış olması. Tuval yerine kavak ağacı kullanılarak yapılan resimler hikaye ve ses kayıtlarıyla birleştirilerek bir kitapçık haline getiriliyor.

Resimlerin hikayelerini seslendirmek için destek veren ünlü isimlerden bazıları: Rahman Altın, Halil Sezai, Fırat Danış, Sinem Öztürk, Selin Demiratar, Bedük, Deniz Çakır, Mert Öner, Ozan Akbaba, Burcu Binici, Bahtiyar Engin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.