ÜNLÜ SANATÇILAR ŞEHİT ANNELERİ İÇİN SÖYLEDİ!

ÜNLÜ SANATÇILAR ŞEHİT ANNELERİ İÇİN SÖYLEDİ!

“6.Anneler Günü Pikniği”

Torres Ceremonia’nın katkıları, Engelsiz Yaşam Vakfı, Türk Kızılayı ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin işbirliğiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “6.Anneler Günü Pikniği” Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.

img_0767_.jpg

Şehit polis ve asker anneleri, huzurevinde kalan kimsesiz anneler babalar, Hüma Hatun Özel Eğitim Anaokulu anneleri ve çocuklari ile yaklaşık 350 kişinin katıldığı etkinlikte Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Engin Deniz ve Türk Kızılayı Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yaptılar.

Piknikte sahne alan ünlü sanatçılar Kamuran Akkor, Kendi, Çağdaş, Reyhan Cansu ve İman annelere ve diğer davetlilere unutulmaz anılar yaşattılar.

Pikniğe ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı yönetim kurulu üyeleri, yönetmen Avni Kütükoğlu, eğitmen ve oyuncu Onur Şenay, Survivor’ın geçen yılki yarışmacısı Nagihan Karadere ve ünlü manken oyuncu Aylin Arasıl ile Berke Hürcan’da katılarak davetlilerle ilgilenip sohbet ettiler.

Türk Kızılayı, Engelsiz Yaşam Vakfı, Sarıyer Market, Tt Production, Adem & Havva Estetik Cerrahi Merkezi, Gönül Kahvesi, Mercan Promosyon ve hayırsever Pınar Erdem’in Pikniğe katılan anne babalar için hazırladıkları hediye paketleri ve çiçekleri dağıttılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.