ÜNLÜLER BU FUARDA SORACAK; "BAYİM OLUR MUSUN?."

ÜNLÜLER BU FUARDA SORACAK; "BAYİM OLUR MUSUN?."

Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezinde kaplılarını açıyor.

Bu yıl 14. kez kapılarını açacak olan fuarda, 5-6-7. Hol’lerde 400’e yakın yerli ve yabancı firma yer alacak.

Ticarette başarılı çalışmalara imza atan ünlü isimlerinde bulunacağı fuarda sürpriz ziyaretçiler ve etkinliklerde olacak.

Uzunköprü Köftecisi yatırımı ile oyuncu Okan Karacan, Prof. Saraçoğlu markasıyla bitkisel tedavilerde dünya çapında tanınan beslenme uzmanı, Türk kimya profesörü İbrahim Saraçoğlu, Kendi Cosmetics markasıyla şarkıcı Kendi katılımcılar arasında yer alıyor.

Yeni ürün lansmanları, farklı sektörlerden firmaların özel gösterileri ile rengarenk geçecek olan fuarda birbirinden ünlü isimlerde yer alacak.

4 gün sürecek olan fuarda 14 – 15 Ekim tarihlerinde Nuri Alço sevenleriyle buluşacak. “Geniş Aile” dizisinin sevilen karakterlerinden “Ulvi” ve “Cevahir” karakterleriyle tanınan Ufuk Özkan ve Bülent Çolak da 15 Ekim Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle sevenleriyle bir araya gelecek.

13 Ekim Perşembe günü 15.00-16.30 saatleri arasında Türkiye’nin sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk hayranlarıyla buluşacak.

Fuarın ilk gününde de dünyanın en uzun çiğköfte dürümünün yapılacağı ve guinnes rekorlar kitabına girilecek olan tarihi ana şahitlik edebilirsiniz. Pop müziğinin ünlü ve sevilen ismi Kendi’ de 14 Ekim Cuma akşamı saat 19:00’da fuaye alanında düzenleyeceği mini konserde yeni albümü “Kim Kime Dum Duma”dan şarkılar seslendirecek.

14. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı açılış töreni 13 Ekim saat 11.00 de yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.