ÜNLÜLER BU KEZ OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN KOŞTU!..

ÜNLÜLER BU KEZ OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN KOŞTU!..

Omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Wings For Life World Run’ın Türkiye ayağı, 8 bin kişinin katılımıyla İzmir’de tamamlandı.

Dünyanın farklı noktalarında 12 ülkede aynı anda gerçekleşen koşuda, ünlü sanatçı Mirkelam, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, ünlü oyuncular Pelin Akil, Anıl Altan, Müjde Uzman ve Ayşe Tolga gibi isimlerin de bulunduğu binlerce kişi hep beraber aynı amaç için koştu. Koşu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Ford Otosan‘ın ana sponsorluğunda düzenlendi.

Müjde Uzman, Ayşe Tolga, Pelin Akil, Mirkelam ve Nihat Odabaşı omurilik felçlileri için koştu... 

Omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Wings For Life World Run’ın Türkiye ayağı, 8 bin kişinin katılımıyla İzmir’de tamamlandı. Dünyanın farklı noktalarında 12 ülkede aynı anda gerçekleşen koşuda, ünlü sanatçı Mirkelam, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, ünlü oyuncular Pelin Akil, Anıl Altan, Müjde Uzman ve Ayşe Tolga gibi isimlerin de bulunduğu binlerce kişi hep beraber aynı amaç için koştu. Koşu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Ford Otosan‘ın ana sponsorluğunda düzenlendi.

Omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla dünyanın dört bir yanında 12 farklı noktada koşulan Wings For Life World Run’ın Türkiye ayağı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Ford Otosan’ın ana sponsorluğunda 6 Mayıs Pazar günü İzmir’de gerçekleşti. 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, İzmir Kültürpark Lozan Kapısı’ndan start aldı. Birbirinden keyifli görüntülere sahne olan ve dünyanın en büyük yardım koşularından biri olan Wings For Life World Run’a 12 ülkede yüz bini aşkın kişi katıldı. İzmir halkının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.  

Koşuda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Genel Başkanı Ramazan Baş, ünlü sanatçı Mirkelam, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, ünlü oyuncular Pelin Akil, Anıl Altan, Müjde Uzman ve Ayşe Tolga start çizgisinde yerini alan isimler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.