ÜNLÜLER DEMOKRASİ NÖBETİNDE!

ÜNLÜLER DEMOKRASİ NÖBETİNDE!

15 Temmuz darbe girişimine karşı toplananlar arasında Kısıklı'da Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Acun Ilıcalı ve Hadise yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde demokrasi nöbetine Kulüpler Birliği Başkanı Göksal Gümüşdağ, Acun Ilıcalı, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Fettah Can, Hakan Ural, Hadise ve Murat Yıldırım da katıldı.

"AYIBI ÖRTECEĞİZ, GECE GİBİ OLACAĞIZ"

Milli Takım Kaptanı Arda Turan da şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Biz ne kadar yüce bir milletiz. Siz hepimizin kahramanısınız, gerçek kahramanlar sizlersiniz. Bu ülkenin demokrasisine sahip çıktınız. Benim milletime yakışan budur. Siz liderinize yakışır şekilde davrandınız. Biz Müslümanız, ayıbı örteceğiz, gece gibi olacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız. Siz canlarsınız. O yüzden hep beraber bu demokrasiyi en güzel şekilde, Cumhurbaşkanımızla beraber yaşatacağız." dedi.

 Şarkıcı Hadise eşliğinde okunan İstikal Marşı sonrası konuşan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Boğaziçi Köprüsü'nün adının "Şehitler Köprüsü" olması isteğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.