ÜNLÜLER NİŞANTAŞI VAPIANO'NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU?

ÜNLÜLER NİŞANTAŞI VAPIANO'NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU?

italyan usulü yemeklerin en önemli temsilcilerinden Vapiano Nişantaşı, sanat spor iş ve medya dünyasının katıldığı bir açılışla hizmete girdi.

Türkiye'deki ilk şubesi Suadiye'de açılan Vapiano, tüm dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de gerçek İtalyan usulü yemekleri özleyenlerin buluşma noktaları arasındaki yerini aldı. Kasım 2009'da Bursa'da hizmete açılan Vapiano şimdi de İstanbul'un elit semti Nişantaşı'nda hizmet vermeye başladı?

Vapiano Türkiye Türkiye distribütörü işadamı Ergün Yıldız, GS Yönetim Kurulu üyesi Dr. Adil Emecan, Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün açılış kurdelasını birlikte kestiler.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, GS Yönetim Kurulu üyesi Dr. Adil Emecan, Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, haber spikeri Sonay Dikkaya ile boşandığı eşi sanatçı Ufuk Yıldırım, şarkıcı Esra Sönmezer, oyuncu Meral Konrad, manken Başak Emre, oyuncu Sevilay Öztürk, Nilüfer Bıyıklı, oyuncu Nesrin İşçi ile medya mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Vapiano'nun Türkiye distribütörü işadamı Ergün Yıldız, eşi Leyla Yıldız, Vapiano Ceo'su Ertan Kırımşelioğlu, Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fırat ve Münire Fırat'ta açılışta ev sahipliği yaptılar.

HEDEF: 5 YILDA 20 VAPİANO

Yaklaşık 5 yıl önce Almanya merkezli olarak kurulan Vapiano'nun dünya çapında 65 şubesi bulunuyor.

İşadamı, Ergün Yıldız tarafından hizmete sokulan Vapiano'nun hedefi, 5 yılda Türkiye'de 20 şube sayısına ulaşmak. Vapiano'nun Türkiye distribütörü işadamı Ergün Yıldız, 5 yılda 20 Vapiano şubesiyle 30 milyon Euro yatırım yapma kararı aldıklarını belirtiyor. Bu yatırımlar, 1000'in üzerinde çalışana da iş isdihdamı yaratacak?

Almanya merkezli olan Vapiano, tüm dünyada sistem gastronomisi alanına getirdiği anlayış ile yepyeni bir çağın başlangıcı oldu.

Vapiano'nun fark yaratan hizmet kalitesi, menüsü, dekorasyonu, fiyat politikası ve personeli onu alanında trendleri belirleyen bir marka konumuna yükseltti. Yaklaşık 5 yıl önce Almanya merkezli olarak kurulan Vapiano'nun dünya çapında 65 şubesi bulunuyor. Almanya başta olmak üzere; Avusturya, Belçika, Hollanda, Amerika, İsveç, İsviçre, Türkiye ve Macaristan'da şubeler açarak hızla büyüyen Vapiano, dünyanın en hızlı büyüyen İtalyan mutfağı olarak dikkat çekiyor.

ERMAN TOROĞLU: MAKARNACI MİLLETİZ

Vapiano Nişantaşı'nın açılışına katılan Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu makarnalardan tatmayı ihmal etmedi. Makarna'nın İtalyan'ların "milli yemeği" olarak bilindiğini ifade eden Toroğlu, "Türk milleti olarak bizde makarnayı seviyoruz. Biz de makarnacı milletiz" dedi. Vapiano'yu yakından tanıdığını belirten ünlü yorumcu mekanı çok beğendiğini de ifade etti.

BOŞANDILAR, VAPIANO'DA BULUŞTULAR

Vapiano Nişantaşı'nın açılışında gözler geçtiğimiz hafta resmen boşanan Ufuk Yıldırım ile haber spikeri Sonay Dikkaya'nın üzerindeydi. Vapiano'nun açılışına birlikte katılan Dikkaya ve Yıldırım saatlerce baş başa vakit geçirdiler.

ESRA, PİZZA'YA BAYILDI

Vapiano Nişantaşı'nın açılışında bulunanlarda biri de manken-oyuncu Esra Sönmezer'di. Yakında bir sinema film çekimine hazırlanan Esra Sönmezer, makarna yerine Pizza'yı tercih etti. Sönmezer, sipariş ettiği pizza'nın tadına bayıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.