'Uzaklarda Arama'... FERDİ TAYFUR'UN FENOMEN ŞARKISI, TÜRKAN ŞORAY'IN SON FİLMİNDE !..

'Uzaklarda Arama'... FERDİ TAYFUR'UN FENOMEN ŞARKISI, TÜRKAN ŞORAY'IN SON FİLMİNDE !..

Türkan Şoray’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Uzaklarda Arama’ için yeniden seslendirilen "Huzurum Kalmadı"" isimli şarkıyıı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur söyledi.

Sezonun büyük merakla beklenen filminde efsanevi bir şarkı… Türk müzik tarihine damga vuran, Ferdi Tayfur imzalı ‘Huzurum Kalmadı’, Türkan Şoray’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Uzaklarda Arama’ için yeniden seslendirildi. Şarkıyı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur söyledi. 

Biri Türk Sineması’nın devi Türkan Şoray, diğeri Türk Müziği’nin efsane ismi Ferdi Tayfur’un çocukları Yağmur Ünal ve Tuğçe Tayfur, proje için bir araya geldi. 

Önceki hafta ünlü müzisyen Rahman Altın’ın stüdyosunda, şarkının film için hazırlanan versiyonu Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur tarafından seslendirildi. 

Filmin müziklerine imza atan, uluslararası ödüllere sahip Rahman Altın’ın stüdyosundaki kayıtlarda Yağmur Ünal ve Tuğçe Tayfur objektiflere böyle yansıdı. 

Kadrosunda Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Ekin Türkmen, Kaan Urgancıoğlu, Özden Serkan Şenalp, Sevda Erginci,Yağmur Ünal, Goncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş ve Emirhan Oktay’ın bulunduğu, Türkan Şoray’ın yönettiği, Vadi Film yapımı ‘Uzaklarda Arama’ 27 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

İŞTE " UZAKLARDA ARAMA" FİLMİNİN FRAGMANI...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.