Vallahi Hortladı… FRAGMANI GÖRÜCÜYE ÇIKTI, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR

Vallahi Hortladı… FRAGMANI GÖRÜCÜYE ÇIKTI, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR

Film Maker Prodüksiyon adına Gökhan Atik ve Serkan Atik’in yapımcılığında Volkan Adıyaman'ın yönettiği absürd komedi Vallahi Hortladı filminin fragmanı görücüye çıktı.

Filmde Nuri Alço, Burak Oyunda lakaplı youtuber Burak Şahin, Hasan Yalnızoğlu, Doğa Konakoğlu, Bülent Mert, Amir Zakaria (Çorumlu Amir)  Taner Şafak, Uğur Ateş, Aytuğ Ergen, Tepki, Güneş Özek, Akın Türkmen ve Dila Pekdemir rol alıyor.

20 Nisan’da vizyona girecek olan korku komedi filmi Vallahi Hortladı gençlerden oluşan kadrosuyla da ilgi çekiyor. Filmde Tepki’nin seslendirdiği parça da buluyor.

Tamamı Antakya'da çekilen film milattan önce 2600 yıllarında yaşamış ve her bin yılda bir hortlayan NamSis adında bir kralın gazabından kurtulmaya çalısanların hikayesini anlatıyor. Karısını ve kendisini sonsuza dek dünyada yaşatabilmek için 14 tane özgür ruha ihtiyaç duyan kraldan kurtulmak isteyen 14 kişi de filmin kahramanı. Yana yakıla Nuri hocadan yardım isteyen 14 kişinin yarattığı absürd ve komik macera sonunda bakalım NamSis tekrar mezarına geri gönderilecek midir?

NURİ ALÇO’YU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!..

vallahihortladi_nurialco_.jpg

Filmde 15 yıldır her şeye tövbe etmiş ve insanlara şifa dağıtan Nuri hocayı Nuri Alço canlandırıyor ve kahramanlarına gazoz içme karşılığında yardım edeceğini söylüyor. Eski alışkanlıklarıyla yeni imajını iyi bir şekilde buluşturan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço sakalları ve kıyafetiyle bugüne kadar çizdiği imajın tam tersi bir şekilde karşımıza çıkıyor.

vallahihortladi_nurialco1.jpg

FİLMİN KÜNYESİ

Ülke                           : TÜRKIYE

Film adı                     : VALLAHİ HORTLADI

Yıl                               : 2018

Süre                           : 95 Dakika

Tür                             : Gençlik-komedi

Web                          : www.vallahihortladi.com

Yönetmen& Senarist        : Volkan ADIYAMAN

Görüntü yönetmeni         : Gökhan ATİK

Yapımcı                                : Gökhan  ATİK / Serkan ATİK

Yardımcı yönetmen          : Güneş GÜNEŞ

Işık Şefi                                : İbrahim ŞENGİL

Yapım firması                     : Film Maker Prodüksiyon

Dağıtımcı Firma                 : TME Film içerik

Sosyal medya                    : www.instagram.com/vallahihortladi

 

OYUNCULAR
 

Nuri ALCO

Hasan YALNIZOĞLU

Doğa KONAKOĞLU

Burak ŞAHİN

Bülent MERT

Amir ZAKARİA

Taner ŞAFAK

TEPKİ

Kadir ÖZÜBEK
Aytuğ ERGEN

Uğur ATEŞ

Günes OZEK

Akın TÜRKMEN

Dila PEKDEMİR

Konusu: Üniversite  öğrencisi bir grup genç ve hocaları ile hafta sonu tatili için Antakya daki bir çiftlik evine gelirler. Çiftlik evinin yakınlarında M.ö 2600 yıllarında yaşamış Namsis adında bir kral vardır. Karısı Rianna ile çok mutlu bir hayat yaşamaktadırlar. Namsis’in büyücüsü Rianna ya deliler gibi aşıktır. Fakat Rianna ona hiç yüz vermez. Bunun üzerine Büyücü Rianna’ya Ölüm büyüsü yapar. Halk Rianna’yı linç eder. Namsis olanları öğrenince intikam yemini eder ve büyücüyü öldürttür. Namsis karısını tekrar diriltmek ve sonsuza dek dünyada kala bilmek için kendisine afaoryonus büyüsü yaptırarak  derin bir uykuya dalar. Her bin yılda bir Dolunay çıktığında Mezarından hortlayan Namsis 14 tane özgür ruhun peşine düşer. Kendi iradeleriyle ruhlarının kontrolünü vermelerini ister. Böylelikle Namsis karısı Rianna ile sonsuza dek dünyada yaşayacaklardır.

YIl 2018’dir.Hatay da ki St.Simon manastırında gece birden dolunay çıkar ve Namsis mezarından hortlar. Gizem, Doğa, Bülent, Burak, Rüzgar, Güneş, Aytuğ, Amir, Tepki, Tolga, Uğur, İrem ve Ece Hatay’daki Mustafa Kemal üniversitesinde öğrencilerdir. Kadir hoca da Üniversitede öğretim görevlisidir. Namsis karısı Rianna’nın can bulacağı beden olarak Gizem'i seçer. İşin içinden çıkamayacaklarını anlayan gençler Nuri hocadan yardım isterler. Nuri hocaya her şeyi anlatırlar. Nuri hoca elinden gelen her şeyi yapacağını söyler. Nuri hoca son çaresini kullanmayı kabul eder.

Kadir hoca ve diğerleri eve geldiklerinde evde kalanların hepsinin donmuş bedenleri ile karşılaşırlar. Çaresiz Nuri hocayı beklerler. Nuri hoca içeriye Nuri Alço olarak girer. Tövbesini bozmuştur. Yine eski günlerdeki gibi altın zincirini, saatini takmış, takım elbisesini giymiştir. Elindeki gazozu artistlik yaparak açar. Herkes çok etkilenir. Gazozu ile herkesi kendine getirtir ve büyüden kurtarır.

 

       *. VALLAHİ HORTLADI filminin çekimleri Hatay’da yapıldı ve yaklaşık 3.5 hafta sürdü.

  •  Her oyuncu gerçek hayattaki fenomen isimlerini kullanarak karakterleri canlandırdı.
  • Filmin müziklerini bir çok ünlü ismin arkasında gitar çalan Müzisyen ve aranjör Samet Kılıç ve abisi Okan Kılıç yaptı. Ve film için TEPKİ adlı sanatçı iki adet parça seslendirdi
  • VALLAHİ HORTLADI filmi tam bir gençlik komedisi. Filmdeki karakterlerden bir tanesi de Rap müziğin sevilen ismi TEPKi, muhteşem enerjisini filme de yansıtarak çok güzel bir iş çıkarttı. Filmin senaryo aşamasında dört yer müzikal olarak tasarlandı ve TEPKİ’nin film için özel  olarak bestelediği  iki parçası filmin iki yerinde kullanıldı ve bir şarkısı  ’ŞEKİL YAP’ kliplendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.