Vatan Şaşmaz... ADLİ TIP RAPORU KONUŞULANLARI DOĞRULADI!

Vatan Şaşmaz... ADLİ TIP RAPORU KONUŞULANLARI DOĞRULADI!

Vatan Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili ayrıntılı otopsi raporunda şok detaylar ortaya çıktı. Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in kanında kırmızı reçete ile satılan ilaç ile yüksek oranda alkol çıktı.

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayetin sonrasında Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın anlattıklarıni Adli Tıp raporu da doğruladı. Dora Ercan teyzesinin depresyon ilaçları kullandığını ve o gün öğleden sonra alkol aldığını söylemişti.

Filiz Aker’in ayrıntılı otopsi raporu savcılık dosyasına girdi. Raporda kırmızı reçete ile satılan ilaç ile yüksek oranda alkol var.

ALKOL VE KIRMIZI REÇETELİ İLAÇ

Ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz’ı vurduktan sonra intihar eden eski manken Filiz Aker’in detaylı otopsisi tamamlandı.

Aker’den alınan doku ve kan numunelerini tetkik eden Kimya İhtisas Kurulu uzmanları Aker’in kanında yüksek oranda alkol ve kırmızı reçete ile satılan psikiyatri ilaçlarının etken maddelerinin bulunduğunu tespit etti.

Ayrıntılı rapor savcılığa gönderildi.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.