Vatan Şaşmaz... ÇOCUKLARIM OLSUN DİYE EVLENDİM!

Vatan Şaşmaz... ÇOCUKLARIM OLSUN DİYE EVLENDİM!

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Yasemin Adalı’yla evlenen Vatan Şaşmaz, 'Çocuk sahibi olmak için evlendiğini belirtirken “Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum' dedi.

Vatan Şaşmaz ‘Hadi Be’ye Konuştu…

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Vatan Şaşmaz samimi açıklamalarda bulundu. 

İ 8’i Satılığa Çıkardım

Satın aldığı elektrikli otomobili BMW İ8 ile çok konuşulan Vatan Şaşmaz, otomobilini satılığa çıkardığını belirtirken “Aracı satılığa çıkardım. Artık yamalı eşek gibi oldu. Arabayı gören aa Vatan diyor. Arabama gerçekten aşığım.

Elektrikli otomobiller geleceğin arabaları olacak. . Ama çok konuşuldu ve çok dillendi. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Başka bir otomobil almayı planlıyorum.

Klasiğe dönmeyi planlıyorum. Teknoliji seviyorum. Aslında geleceği seviyorum. Bu otomobiller geleceğin ta kendisi” dedi. 

Çocuklarım Olsun Diye Evlendim

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Yasemin Adalı’yla evlenen Vatan Şaşmaz, çocuk sahibi olmak için evlendiğini belirtirken “Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.

Çocuk sahibi olmak için evlendim. Biran an öncede olsun istiyorum. Çocuğum 18 yaşına geldiğinde ben 60 yaşında olmuş olucam. Ben biraz farklı bir çocukluk yaşadım. Anne ve babam ayrı olduğu için bir çok şeyi yaşayamadım.

Maça gidemedim, akrabalarla görüşemeden büyüdüm. Ben çocuğumun tam manasıyla çocukluğunu yaşamasını istiyorum. Beraber gezelim, eğlenelim ve öğrenelim istiyorum. Gönlümden oğlum olsun geçiyor.

Kız çocuğum olursa muhteşem olur. Ama erkek çocuğum olursa, sanki onunla kendi çocukluğuma gidecekmişim gibi geliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.