Magazinkolik Özel / Vedat Çetinkaya - Ayşe Taş... KADIKÖY'DE MUHTEŞEM ATATÜRK DÜETİ!

Magazinkolik Özel / Vedat Çetinkaya - Ayşe Taş... KADIKÖY'DE MUHTEŞEM ATATÜRK DÜETİ!

TRT Ankara Radyosu sanatçısı, ve koro şefi Ayşe Taş yönetimindeki 'Ayşe Taş TSM Topluluğu'nun Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Bahar Konseri'ne Atatürk düeti damga vurdu.

Kadıköy Belediyesi bünyesindeki koronun Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki Bahar Konseri Şef Ayşe Taş yönetiminde gerçekleşti.

aysetas_vedatcetinkaya_2.jpg

 

Sunumunu Elif Erdeniz'in yaptığı sezonun son konserine zorlu bir maratonla hazırlanan 'Ayşe Taş TSM Topluluğu' , solist ağırlıklı olarak bahar şarkılarından oluşan bir performans sergiledi.

Koro Kurucu Başkanı Hüray Koçak Korkmaz,  tüm koro üyeleri Adına Şef Ayşe Taş'a emekleri için bir şükran plaketi ve çiçek takdim etti.

aysetas_vedatcetinkaya_1.jpg

Konserin son bölümünde misafir sanatçı olarak sahneye gelen Vedat Çetinkaya çok özel şarkılar seslendirdi.

Çetinkaya, bestesi Hüsnü Üstün'e, sözleri Aşkın Tuna'ya ait 'Gittiğinde Anladım' isimli eseri izin alarak sözlerini değiştirdiğini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ithafen seslendirmek istediğini belirtti.

aysetas_vedatcetinkaya_3.jpg

Ve Ayşe Taş ile beraber eseri icra ederken muhteşem bir düet gerçekleştirdi. İki duayen sanatçının düeti salonu dolduran dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

İŞTE MUHTEŞEM KONSERDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum