Vehbi Dinçcan... MEDYA VE MAGAZİN DÜNYASININ ACI KAYBI!

Vehbi Dinçcan... MEDYA VE MAGAZİN DÜNYASININ ACI KAYBI!

Duayen gazeteci, Güneş gazetesi köşe yazarı Vehbi Dinçcan kalp anjiyosu sonucu gelişen olumsuz tabloyu atlatamadı...

1954 yılında Istanbul'da doğan Vehbi Dinçcan 19 Eylül Cumartesi günü Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Karacaahmet aile kabristaninda defnedilecek. Annesi Nurten Dinçcan, eşi ve kızları taziyeleri Maltepe Üniversitesi hastanesinde kabul etti.

vehbidinccan_vefat_bulentersoy_muazzez-ersoy.jpg

Evli ce 3 çocuk babası olan Dinçcan'in yakin dostlari Bulent Ersoy, Muazzez Ersoy, Sezai Aydın, Zeki Çetin,Gökhan Sezen, Aysun Kaya, Özgür Aras, Perihan Savaş, Adnan Koc, Okan Karacan, gazeteciler; Nurcan Sabur, Burhan Akdağ, Hakan Solaker, MGD Başkanı Sinan Tosun, Ali Gürdil  taziye de bulunanlar arasındaydı... Ayrıca Ziyade Fasıl sahipleri Aytunç Mekik ve aynı zamanda magazinkolik.com yazarı Özlem Mekik'de Dinçcan ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmadılar...

2015-09-18-00.34.02.jpg

Taziyeye ilk gelenlerden biri Vehbi Dinçcan'ın kadim dostlarından biri Bülent Ersoy, bu arada fenalaştı ve kendisine ilk müdahale hastane hemşileri tarafından yapıldı...

2015-09-18-00.36.52.jpg

İŞTE VEHBİ DİNÇCAN'IN DÜN SABAH ANJİOYA GİRMEDEN ÇEKİLEN SON FOTOĞRAFI

Magazin basınının duayen ismi, Güneş Gazetesi köşe yazarı Vehbi Dinçcan bugün damar tıkanıklığı nedeniyle girdiği anjiyo sonrası hayatını kaybetti.

Maltepe ÜniversitesiHastanesi'ne yatan ve anjiyo operasyonu geçiren Dinçcan'ın kontroller sonrası koroner damar rahatsızlığı ve ileri derecede kalp yetmezliği olduğu ortaya çıktı.

Anjiyo sırasında iki stent takılan Dinçcan'ın genel durumundaki rahatsızlık devam etti. Aynı zamanda diabet ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı da bulunan Vehbi Dinçcan, dün yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Usta gazeteci son olarak dün sosyal medya hesabından bu paylaşımı yapmıştı

VEHBİ DİNÇCAN KİMDİR?

Mesleğe 43 yıl önce Türk Haberler Ajansı'nda (THA) foto muhabiri olarak başlayan Vehbi Dinçcan, daha sonra Tercüman Gazetesi'ne geçerek uzun yıllar spor servisinde foto muhabiri olarak çalıştı. SES ve Alem dergilerinde de görev yapan, magazin basınının duayen isimlerinden Dinçcan, başta TRT olmak üzere pek çok TV kanalında yayınlanan magazin programına imza attı.

Sarı Basın Kartı sahibi ve Güneş Gazetesi Köşe yazarı Dinçcan, Turgut Özal'ın Başbakanlığı döneminde Semra Özal'ın kurucusu olduğu Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı'nın basın danışmanlığı görevinde de bulunmuştu.

Magazin Gazetecileri Derneği Genel Sekreterliği görevini de üstlenen usta gazeteci, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülü, Türk Basın Birliği Hizmet Ödülü ve Magazin Gazetecileri Derneği Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü sahibiydi. Dinçcan'ın ayrıca, Okumuş Adam Yayıncılıktan çıkan "Erkek Papatya Bir Döneme Tanıklık" adlı kitabı bulunuyordu.

İŞTE DUAYEN MAGAZİN GAZETECİSİ VEHBİ DİNÇCAN'IN

HAYATININ KÖŞEBAŞLARI VE BİYOGRAFİSİ...

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum