VEYRON HOTELS & SPA MISS LAYD GÜZELLERİNE KAPILARINI AÇTI!

VEYRON HOTELS & SPA MISS LAYD GÜZELLERİNE KAPILARINI AÇTI!

Türkiye’nin kaliteli oteller zincirine katılan genç ve kaliteli otellerden biri olma özelliği taşıyan Veyron Hotels & Spa yepyeni bir model yarışmasına kapılarını açtı.

Ünlü ve ödüllü koreograf Erez Eğilmez’in hazırladığı yarışmanın adı Miss Lady. Bu hazırlık döneminde ünlü koreografın yardımcılığını Emre Çadır üstleniyor.

20 birbirinden güzel kızın hazır olduğu yarışma öncesi Veyron Hotels & Spa da kampa giren güzeller Erez Eğilmez’in bir aydır hazırladığı çok özel şov ve koreografiyi 4 Ekim Salı akşamı Suada’da gerçekleştirmek için sıkı çalışıyorlar.

Miss Lady yarışmasının genç ve başarılı organizatörü Savaş Ağca gerçekleşecek yarışmanın ilk ayağının Türkiye adına çok önemli olduğunu ve 1. Seçilecek güzelin dünya yarışmasına Kıbrıs’ta gerçekleştirecek müjdesini verdi.

Erez Eğilmez yarışmacı güzellerden bir hafta önce Veyron Hotels & Spa ya yerleşerek bu çok özel yarışmaya kendini erken kampa aldı. Bu güzel otelde çok güzel bir misafirperlik ve destek gördüğünü söyleyerek kendini evinde gibi hissetmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bu moralle çok güzel şovlar ve süper bir koreograf hazırladığını açıklayan Erez Eğilmez 4 Ekim akşamı Miss Lady Güzellik yarışmasını Kuruçeşme Suada’da kaçırılmamasını tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.